Eğitim Ücretsiz ISO 14001 İç Tetkik Eğitimi (CMNet)

Üyeler Görebilir
merhaba, öncelikle teşekkür etmek istiyorum. sınava girmek istiyordum ancak bazı sebeplerden dolayı soruları cevaplandırma zamanım olmadı ve eğitimi bitirdim diye mesajı gönderdim akşama doğruda sertifikam mail olarak gelmiş. Mailde ekteki sertifika görüntüsü temsilidir diye yazıyor ve sertifikada "ünvan" ve "yetkili kişi ve imza" bölümlerinin boş olduğu dikkatimi çekti. Mail olarak gelen sertifikanın geçerliliği ile ilgili bilgi verirmisiniz.

Üyeler Görebilir
@mstfkrgz
Sayın mstfkrgz, lütfen konu hakkında iletişim/destek formlarımızdan bizimle temasa geçmenizi öneririz.
@evremust
Sayın evremust, eğitimi tamamladım bildirimi yapıp ekranınızdaki eğitim pasif duruma düşmüşse geç kalındığını hatırlatmak isteriz.
@Birgül Bakanoğlu
Sayın birgulba, sizden ricamız posta kutunuzdaki tüm gelen kutulardaki mailleri incelemenizi tavsiye edebilirim.İmza ve kaşeli sertifika ulaşmamışsa iletişim/destek formlarımızdan bize bilgi vermenizi öneririz.

Üyeler Görebilir
Sertifikam mail adresime kaşeli imzalı olarak gelmiştir. Emeği geçen herkese TEŞEKKÜR EDERİM.

Üyeler Görebilir
ancak fırsat bulup yanıtlayabildim. "eğitimi tamamla" gibi bir şey bulamadım; yanıtları gönder dedim, onay pencerisi çıktı o kadar. İnşallah geçerlidir.

güncelleme: tamamdır, "eğitimi tamamladım" kısmını buldum.
ancak uygulama kafa karıştırmakta; eğitimi tamamladım seçeneği soruları yanıtladıktan sonra aynı sayfada çıkmalı bence. Mevcut sistemde bir yerden yanıtla, git diğer taraftan "eğitimi tamamladım" de, gerçekten kafa karıştırıyor.

Üyeler Görebilir
@Burak Yeniay
İyi günler burak bey, sınavı yanıtlıyan üyelerimizin eğitimi tamamlanmış kabul edilmektedir.Sınava katılmak istemeyen üyelerimiz "eğitimi tamamladım"bildirimi yaparak bize haber vermekteler.İlginize teşekkür ederiz.

Üyeler Görebilir
ikinci mailde imzalı bir şekilde sertifikam gelmiş. Bahsettiğiniz gibi mail önemsizler klasörüne düşmüş. Teşekkür ederim.

Üyeler Görebilir
@kelhuk

Eğer kaliteegitimleri.com 'a başvuru yaparsanız gelecektir. Konunun 2. mesajında gerekli açıklamalar ve şartlar mevcuttur.

Üyeler Görebilir
Sayın Fatih Özcan, Sayın kaliteegitimleri.com ve bu imkanın sağlanmasında emeği geçen herkes; teşekkürler sizlere..
Sertifikam mail yoluyla elime ulaştı; her ne kadar son güne dayandırmış olsam da yeni eğitimlerde görüşebilmek dileğiyle. ;)

Saygılar sunarım..

Üyeler Görebilir
Sayın katılımcılar,
15/06/2012 tarihinde Garanti Bankası ATM 'sinden Basılı sertifika talebi için 10 TL ücret yatırılmıştır fakat gönderenin adı soyadı ya da mail adresi gibi bir bilgi dekontta gözükmemektedir. Bu üyemizin kaliteegitimleri.com 'a müracaatı etmesi gerekmektedir.

iyi çalışmalar...

Üyeler Görebilir
benim şöyle bi sıkıntım var şimdi ben önceden kayıt oldum listede adım da var ama şimdi siteye giriyorum eğitim kısmına dair hiç bir şey çıkmıyo eğitime başlayamıyorum ne yapmam lazım?

Üyeler Görebilir
son anda çıkan uzun soluklu iş seyahatleri sonucu bende yetişemedim sağlık olsun... emeği geçenlere tekrar teşekkür ederim.