çevre danışmanlık yeterlilik belgesi...

Üyeler Görebilir
arkadaşlar 2 gun kadar once fırma olarak yetelılık belgesı için başvurduk.... fakat başvuru durumunda hala beklemede yazıyor... normaldede değerlendırmeye geçmesı bu kadar sürüyormu yoksa bızım şanssızlığımızdan mı kaynaklanıyor... bırde bu yeterlılık belgesı ortalama kaç gunde çıkyor.. normalde 15 işi gunu yazıyorda yonetmelıkte, belgesı erken çıkan oluyormu... konu hakkında yorumlarınızı beklıyorum ... şimdiden teşekkurler....

Üyeler Görebilir
ilk başvuru yapmanızdan sonra bilgileriniz yetkili personelin eline geçene kadar beklemede kalır. Daha sonra incelenen başvurunuzun değerlendirmeye alınır ve bu tarihten en geç 15 iş günü içerisinde belgeniz hazırlanmış olur..

Üyeler Görebilir
proseduru bende bılıyorum benım öğrenmek istediğim neredeyse 3 gündür neden hala beklemede değerlendrmeye geçmediği.....

Üyeler Görebilir
@Can Avşar

Can arkadaşım gayet güzel anlatmış burada. Bunun dışında Çevre Orman Bakanlığı ile iletişime geçmenizi öneririm. Bu konuda size yardımcı olacaklardır.

İyi çalışmalar dilerim. Kolay gelsin :)

Üyeler Görebilir
@ISAGUR53

bende onu açıklamaya çalıştım zaten.. henüz dosyanız bakanlık personelince incelemeye alınmamış.. beklemede çünkü; henüz dosyanızın içeriği açılıp bakılmamış..

Gelen dosyaların tarihlerine göre sıralanıp iş yüküne göre değerlendirmeye alınmakta..