Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
A grubu ve B grubu konusu taslaktaydı bir kaç ay kadar önce ancak değiştirildi ve yönetmelik şu anki hâliyle çıktı. Sorularınızın cevabını ilgili yönetmeliklerde görebilirsiniz.
Bkz:
Çevre Görevlisi ve Çevre Danışmanlık Firmaları Hakkında Yönetmelik,
Çevre Kanununca Alınması Gereken İzin ve Lisanslar Hakkındaki Yönetmelik,
Çevre Denetimi Yönetmeliği.
Son yönetmeliğe göre çevre görevlisinin A sı B si yoktur arkadaşım.Fark vardır oda Çevre mühendisi direk alır belgeyi Çevre mühendisi olmayanlar ise sınava girer.... Merak ettiğim sen nerden takip ediyorsun mevzuatı..Çevre ve Orman Bakanlığına bakmanı öneririm.
arkadaşar sanırım ben taslağı okudum ve değişiklikle ilgil iherhangi birşey karşıma çıkmadı. verdiğiiz bilgiler için çok teşekkür ederim. çevre danışmanlık firması kurmak için neler gerekiyo yönetmelikler ok gerekli bilgiler var ama bizzat uygulamaya geçmiş arkadaşardan bilgi rica ediyorum.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.