Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hep aynı. Genel sıkıntı var düzelir bekleyin. Hakikaten zaman israfı. Onca iş varken bir de sistemin sorunlarıyla uğraşalım. Bir şeyi de tam yapıp öyle devreye alsınlar. Duyuru var sınav başvurusu yapılamıyor. O zaman duyuruyu ona göre paylaşın. Hakikaten bu bakanlığın yazılımcıları nasıl yazılımcılar ya :ckskc:
Başvuru kısmı açılmış.
Eğitim bilgilerinin altında kurum bilgisi seçeneği var. Neyi istediğini anlayamadım, çalıştığımız yeri mi soruyor. Bilen var mı?
Altında şunlar açılıyor:
bakanlık merkez birimleri
il müdürlüğü
yerel birimler
diğer-----> iller
vize yenileme eğitim başvuru sekmesi açıldı referans numarası da gönderildi fakat gelen mailde yatırılacak tutar 150 tl görünüyor , aynı problemi yaşayan var mı?
@Nazzzzz
muhtemelen, ben özel sektörde çalışıyorum diğeri işaretledim.
arkadaşlar eğitim ücreti ile ilgili soruma cevap geldi, gönderilen maildeki tutarı dikkate almayın bankaya referans no söyleyince 200 tl olduğunu söyleyeceklerdir, 200 tl yatırın dediler
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.