Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar, Geri dönüşüm firmasında yeni başladım.benden önceki çevre mühendisi iç tetkik raporunu hazırlamış(1 ay önce) . Benim tekrar hazırlamama gerek var mı?
Yeni işe başladığınızdan dolayı yeni bir iç tetkik raporu hazırlamanız gerekir. İşe girdiğiniz tarihi baz alarak 30 gün içinde iç tetkik raporu hazırlanması gerekir. Çevre Yönetim Hizmetleri Hakkında Yönetmeliğinin 7. Maddesinin 1. Fıkrasının c bendinde ilgili madde yer almaktadır.
Olgaç SürmelihindiPe. herhangi bir değişiklik yoksa firmada, danışman firmanın logosunu değiştirerek diğer yazılanları olduğu gibi yazsak sorun olur mu. Bu aylık faaliyet raporu içinde geçerli aynı sorum
Anonim (ad96)Bence Bakanlığın sitesinden iç tetkik raporu ve aylık değerlendirme raporu formatını indirip yeniden hazırlamakta fayda var. Bu tür hazırlanan raporlarda firmayı daha iyi tanırsınız.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.