Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
teşekkürler emeğine sağlık..çizimler proje güzel olmıuş...ah sdü ahh bi önceki tercihimdi 1 2 puandan kaçırdık neyse Allah yüksek lisans nasip etsin ne diyelim tekrar teşekkürler
inşallah inşallah...farabi değişim programını denicektim ama ondada çevre müh.bölümüyle anlaşma yok kahretsin..tüm umutlar yüksek lisans...okul bi bitseydi 4 te
Merhaba ;
su ve atık su arıtımıyla ilgili dzayn formüller varmı sizde?
Verebilirseniz sevinirim.
Giriş çıkış su miktarına bağlı dzayn yapacam ama formül yok bende
herşey için teşekürler
Mail olarak bana iletilen dosya hatası incelenmiş fakat hata görülememiştir. Dosyanın güncellik ile ilgili herhangi bir problemi bulunmamaktadır. Sistemimize yüklü olduğu için dilediğiniz zaman indirip kullanabilirsiniz..
hocam simdi bende yapiyorum. 3. siniftayim. en fazla nufusu 20bin olan bir yer alin dedi alova ciftlikkoy olarak sectim nufuslari buldum. fakat mesela sizdeki gibi numune vs yok onlari nasil yapabilirim.
birde nehirden su alimi icin yapilicaklar ve ornek cizimi var mi acaba?
Paylaşım için teşekkürler.
Bu da bizim okulun içme suyu tesisi tasarımı kriterleri ve hesapları. Yalnız çöktürme ünitesi dairesel kesitli olursa nasıl yapılır onun hesapları yok. Elinde not olan varsa paylaşmasını rica ediyorum.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.