İçme Suyu Arıtımı Projesi

Üyeler Görebilir
teşekkürler emeğine sağlık..çizimler proje güzel olmıuş...ah sdü ahh bi önceki tercihimdi 1 2 puandan kaçırdık :eek: neyse Allah yüksek lisans nasip etsin ne diyelim :) tekrar teşekkürler

Üyeler Görebilir
inşallah inşallah...farabi değişim programını denicektim ama ondada çevre müh.bölümüyle anlaşma yok kahretsin..tüm umutlar yüksek lisans...okul bi bitseydi 4 te :D

Üyeler Görebilir
Merhaba ;
su ve atık su arıtımıyla ilgili dzayn formüller varmı sizde?
Verebilirseniz sevinirim.
Giriş çıkış su miktarına bağlı dzayn yapacam ama formül yok bende
herşey için teşekürler

Üyeler Görebilir
içme suyu arıtma projesi için su alma yapısı ve pompa sayısının bulunması hesaplamalarına ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim

Üyeler Görebilir
Mail olarak bana iletilen dosya hatası incelenmiş fakat hata görülememiştir. Dosyanın güncellik ile ilgili herhangi bir problemi bulunmamaktadır. Sistemimize yüklü olduğu için dilediğiniz zaman indirip kullanabilirsiniz..

Üyeler Görebilir
hocam simdi bende yapiyorum. 3. siniftayim. en fazla nufusu 20bin olan bir yer alin dedi alova ciftlikkoy olarak sectim nufuslari buldum. fakat mesela sizdeki gibi numune vs yok onlari nasil yapabilirim.

birde nehirden su alimi icin yapilicaklar ve ornek cizimi var mi acaba?

Üyeler Görebilir
Paylaşım için teşekkürler.
Bu da bizim okulun içme suyu tesisi tasarımı kriterleri ve hesapları. Yalnız çöktürme ünitesi dairesel kesitli olursa nasıl yapılır onun hesapları yok. Elinde not olan varsa paylaşmasını rica ediyorum.

Üyeler Görebilir
Merhabalar...

Paylaşımlarda emeği geçen tüm herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.........

Şu Unutulmamalıdır ki '' BİLGİ, PAYLAŞILDIKÇA DEĞER KAZANIR... ''