Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5.06.2012 tarihinde T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü resmi sitesinde yayımlanmış olan “
Bir firma için kuyuya takılan sayaçtan değeri okuyarak m3 olarak B1.1.de belirttim ve bundan sonraki aylar da aradaki farka bakarak yazmayı düşündüm. Suyun tesiste nerede ve ne amaçla kullanıldığını yazdım. Açıkcası format da benim için firma bazında oturana kadar ufak tefek değişiklikler yapacağım muhtemelen...
@İpekszksn
kuyu suyunda dediğin gibi sayaca bakıp aylık olarak ortalama bir değer yazılabilir. Biz bir arkadaşla irdeleme yapacağız. burdanda yine istişare edelim.
Tesisinizde endüstriyel atıksu olmadığını gösterir bir belge ile sadece evsel atıksu oluştuğunu yazınız.
Son bir ay içerisinde tüketilen miktarı ve OSB şebeke sisteminden veya şehir şebekesinden veya kuyudan belirtiniz.
aslnda yapmamız gereken çok basit ben öyle yapıcam başlıklara bağlı işletme ile ilgili bilgileri yazıp geçicem örn. end atıksu = oluşmadığını geri devir yapıldığını muaf yazısını yazıcam.sonuçta biz yapılan herşeyi yazalımda gerisi onlara kalmış. begenmedikleri yeri söylerler mutlaka zaten
daha detaylı tek tek yazacagız o zaman. aslında benim gözlemlediğim artık şu her bir çalışma atık depolama izin süreci, iç tetkikler vs gibi gfb alıyormuş gibi gfb de istenilen tüm evraklar yeniden isteniliyor yazılan tüm yazılar farklı formatlarda yeniden yazılması isteniyor. aslında gerçekte bakarsak gfb almış bir firma diğer izinler için o evrakları yazıları çevirip duruyor.
@Meltem Kekeç aslına bakarsan bu yeni format iyi olacak gibi ve firmanın ne yaptığını görecek ki bunları daha sisteme yükleyeceğiz. ins hayırlısı olur. Aslında dediğin doğru gfb sürecindede bu tür bilgileri istiyorlar ya da denetime geldiklerinde de istiyorlar. Hayırlısı olsun bakalım.
evet benimde yorumum değişiklik çok iyi olmuş.
gerçekten hepimizin bu bilgileri dogru şeffaf doldurmamız gerekir. firmaların her zaman daha sıkı tutulması taraftarıyım.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.