Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5.06.2012 tarihinde T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü resmi sitesinde yayımlanmış olan “
Mustafa Bey,
izin lisans sistemi gereklilikleri olan dosyaları (digital imza,java v.s.) bilgisayarınızda güncelleyin, arada bunu yapmak gerekiyor. Güncellemenin ardından tekrar deneyin.
arkadaşlar merhaba,
geri dönüşüm ( elektrik elektronik atıklar) firmasına hizmet vermekteyim. Danışmanlık kapsamında lisansı, atık yönetim planı, eğitimler vs. yapıldı. Ancak bundan sonrası için ne yapabilirim. Önerileriniz varmı??
@Didem Çelebi
Ben anlayamadım. Bir tesis dereden pompalar ile su çekiyor ve isu (herhalde bizim iski gibi bir şey mi?) gelip sayaç takıyor çektiği suyu ölçüyor öyle mi?
dsi ile görüşüyorum şuan hala. ve derlerki dere göl kaynak suları kullananlar havza yönetim biriminden iizn almak zorunda. ki birine bağladılar onunla görüşebilsem kesin bilgi veririm
Arkadaşlar yerlatı ve yerüstü tüm dular DSİ ye aitttir. İzin almadan gerekli protokolü yerine getirmeden ve ücretini ödemeden hiç bir suyu kullanamazsınız. Kuyu açsanız da aynısı geçerli dereden çeksenişz de.
@CMNet Okuru
ewet aynen. devlet korumasında sonuçta.
ki suyun olmadığı şu zamanlarda artık yağmur sularını toplama kanalı yapılıp onlar için bile izin istencek. geçen projesi konuşulyordu.
Bildigim kadarıyla DSİ İstanbul'da İSKİ Kocaeli'nde İSU'ya yetki devri yapmıştır. bununla ilgili olarak yüzeysel suların ve yer altı suların kontrolü onlardadır. denetleme, izin ve diğer işlere bakabiliyorlar.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.