Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bir çevre mühendisi arkadaşımız var (aynı zamanda c sınıfı isg uzmanı) iş arıyor yardımcı olabilecekler benimle irtibata geçebilirler mi acaba?
Ankara Eryamandaki projemizde çalıştırılmak üzere C sınıfı uzman arayışımız bulunmaktadır. İlgilenen arkadaşların [email protected] adresine cv lerini göndermeleri rica olunur.
Arkadaşlar merhaba, 4.5 yıl aktif çevre görevlisi olarak çalıltıktan sonra bazı nedenlerle başka sektöre geçtim ve bu nedenle çevre görevlisi belgem şu anda boşta duruyor. Gerekirse hafta sonları gelip firmaların iş ve işlemlerini inceler, izin lisans süreçlerini kontrol eder toplantı yaparız bu şekilde yardımcı olmak isterim. ilgilenen yetkililer mesaj yoluyla ulabilir.
Malatya, Diyarbakır ve Amasya da kısmi veya tam zamanlı çalışmaya uygun C veya B Sınıfı İş Güvenliği Uzmanları aranmaktadır. Başvuru için [email protected]
Uzun yıllar cevre mühendisi olarak farkli yerlerde calistim. Nedense ben huzurlu mutlu olamadım mesleğimi sevmeme rağmen sanirim küçük firmalarda çalıştığımdan oldu bu. Şimdi farkli bir meslekte kurumsal bir firmada ise basliyorum kısmetse. Herkese kolaylıklar dilerim. Umarım gonlunuzdeki işi bulursunuz....
İŞ İLANI ÇEVRE MÜHENDİSİ (KONYA)
ÇED kapsamında görev alabilecek veya Proje Tanıtım Dosyası ve ÇED raporu yazacak,
Sürücü belgesi bulunan,ve seyahat engeli bulunmayan bayan personel alınacaktır.
İlgilenenlerin [email protected] adresine özgeçmişleri mail atmaları rica olunur.
Çevre Uzmanı Danışmanlık Karatay/Konya
Talip uzun
05333965957
Merhaba bişey sormak istiyorum. Ben İzmir'de iş arıyorum acaba hangi firma veya fabrikaların insan kaynaklarına cv göndermemiz genel başvuru havuzlarında bulunmamız yararlı olur?
Hangi sektörü tercih etmek istediğinize bağlı olsa da; danışmanlık firmaları, atık firmaları ve laboratuvarların maillerine atmanızda fayda olduğunu düşünüyorum.
@Pınar CAN Danışmanlık firmaları hem daha fazladır, hem sirkülasyon çok olur hem de müşterilerine dahi ulaştırabileceklerinden; bu tür firmalara göndermenizi öneririm. Hele ki önümüzdeki dönemde yönetmelik yenilenir ve "5 kişi çalışmalı" şeklinde geçerse; illâ ki sizi çağıran olacaktır.
Pınar Hanım @Cem Yılmaz kardeşimin de dediği gibi danışmanlık firmaları sayı olarak daha fazladır.Anladığım kadarıyla o 3 sektörden ilerlemek istiyorsunuz. Benim tavsiyem bulabildiğiniz tüm firmalara cv nizi ve ne istediğinizi açıklayan bir mail iletin.
Ben şu anki işimi bu şekilde bulmuştum
Açıkçası en çok istediğim atıksu arıtma projelerinde çalışmak ama şuan ne iş olsa başlarım ordan çalışmaya diye düşünüyorum ne yazık ki, yardımlarınız için teşekkürler yapmaya çalışacağım onları.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.