İş arayan çevre mühendisleri (arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üyeler Görebilir
Muğla il Milas İlçesinde faaliyette bulunan TAT ve GDT tesisimiz için Araç kullanan, sahada ve tesiste çalışacak çevre görevlisi istihdam etmek istiyoruz.
tel: 252 5150730

Muğla ili Milas ilçesinde faaliyette bulunan TAT ve GDT tesisimiz için, Ehliyeti olan, tam sahada ve tesiste çalışacak Çevre Görevlisi istihdam etmek istiyoruz.
Tel: 252 5150730

Üyeler Görebilir
Merhabalar,

ADANA'dan ARTEK Mühendislik Çevre Ölçüm ve Danışmanlık Hiz. Tic. A.Ş. ; bay, Çevre Mühendisi arıyor.

0322 457 88 67 Ferhat Beyle görüşebilirsiniz.

Üyeler Görebilir
Muğla ilinde bulunan AYDIN MUĞLA illerindeki tesislere çevre danışmanlık hizmeti verecek aktif araç kullanabilecek maalesef çevre görevlisi belgesi olan çevre mühendisi aranmaktadır. Acil. İlgilenenler+90 505 284 0259 dan barış bey ile iletişime gecebilir.

Fima Batıçed mühendislik

Üyeler Görebilir
Kocaeli'de ikamet ediyorum. 8 aydır iş arıyorum. Ehliyetim olmadığı için sürekli reddediliyorum. Yardımcı olabilecek biri var mı?

Üyeler Görebilir
Antalya İli, Manavgat İlçesinde bulunan A.TULUK ÇEVRE DANIŞMANLIK şirketimiz için;
oÇevre Görevlisi belgesine sahip,
oManavgat ve çevresinde ikamet eden, edebilecek,
oÇevre Danışmanlık ve Atık Yönetimi konusunda tecrübeli,
o B sınıfı ehliyet sahibi ve aktif sürücü olan,
o Sahada aktif görev alabilecek,
oSeyahat engeli olmayan,
o Takım çalışmasına yatkın,
o Askerliğini yapmış (Erkek adaylar için)
o Ms Office programlarına hakim,
o Üniversitelerin Çevre Mühendisliği bölümünden mezun,
o İnsan ilişkileri ve iletişimi kuvvetli, iyi organize olabilen ve sonuç odaklı çalışabilen,
İlgilenen adayların resimli özgeçmişlerini iletişim adreslerimize göndermesini rica ederiz.
İLETİŞİM:
Alper DEVECİ
E-Posta: [email protected]
Tel: 0533 429 15 15

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...