Başımdan geçen ilginç acı bir deneyim

)))
....Kimya büyük bir firma Bakırköy'de ofisleri var.. O zamanlar yeni mezun olmuşum tabi.. Daha ilk görüşmelerim.. Tecrübesizim neyse...Tam tamına 2,5 saat yol gittim görüşmek için... O kadar uzaktı ki bana... Tren, Denizotobüsü yirmi dakika yürüme offf bittim ama iyi görünmem lazım..En sonunda ofisi de bulmuşum müthiş güzel bir apartman eski ve köklü...Heh çok güzel diyorum..
Neyse girdim, kendimi tanıttım bana kapıyı açan bayana iş görüşmesi için geldiğimi söyledim...Bir salona aldı beni 20 dakika bekledim. Ama sorun değil, yeter kiiyi geçsin diyorum içimden...
Zati -muhterem (canı çıksın ) görüşmeye yapacağım kişinin odasına girdim, firma sahibiydi galiba..Odasında deri koltuklar hani çok dikkat etmedim bir tarafta viski şişeleri de olabilirdi

, acayip havalı bir odası vardı...Kendisi de gayet iyi giyimli biriydi neyse...
İş görüşmesi sırasında TV açık olurmu yaa...Finans haberlerini izliyor..çok parası var galiba adamın...Gayet gayriciddi buldum...
Daha baştan memleket niree diye sordu .:evil: Çok mu önemli kardeşiimmmm dicektim demedim neyse.Sonra uzak oturuyorsunuz nasıl gelip gitceksiniz dedi , içimden madem uzak niye çağırıyorsun kardeşim dedim.Asıl meseleye geldi zaten hemen... "Aman efendim siz çok nazik birisiniz, nasıl başa çıkacaksınız bizim müşterilerimizle ..." Pozisyon kimyasal satışı...Neymiş bizim öyle müşterilerimiz var ki işte , sanayi de bu adamlar yağlı elleriyle.... birşeyler söyledi anmımsamıyorum...yazarken bile sinirlendim şimdi yok efendim bu adamlar bana mastürbasyonlarını anlatırlarmış(çok affedersiniz adam tam bunu dedi çünkü) siz nasıl başa çıkarsınız .....Kulaklarım çınlamaya başlamıştı resmen...Tek dediğim anladım ki ben sizin gibi biriyle çalışamayacağım demek oldu ve 2,5 saatlik yoldan sonra 5 dk. sürmeyen görüşmeden jet hızıyla çıktım.Adamın elini sıkmamıştım galiba iyi günler dedim kapıyı çektim ve çıktım.
Hala o adama karşı kin ve öfkem var...Sen nesin yaaa...Madem uygun bulmadın madem öyle heriflerle çalışcan niye bayan yazıyorsun ilana neden çağırıyorsun...İnsan da biraz ar utanma duygusu olur...Böyle şeyler söylenir mi ya...
Ne denir ki bilmiyorum...Yazacak çok şey var da burda olmaz...
Keşke adamın ağzının payını verseydim ama işte o zaman toydum yapamadım.
Kötü bir tecrübeydi, ilk paylaşım için