Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
E.EmürE.Emür ben e-imza kullandım. Mobil imzada problem olabiliyor. İki gündür bakanlıkta konuyla ilgili birileriyle görüşmeye çalıştım ama başaramadım. Siz de deneyin isterseniz. (dahili 2177)
bende de sunucu 2 ile imza kısmına geçiyorum mobil imzamı da şifremle onaylıyorum ama sonra aynı kırmızı uyarıda "belge güncellenemedi" yazıyor konuyla ilgili bakanlıktan coğrafi sistemler yazılım destek bölümüyle görüştük ekranıma bağlanıp hatayı görüntülediler inceleyip dönüş yapacaklarmış gelişme olursa yine paylaşırım
Arkadaşlar mobil imza kullanıcısı olarak, aynı hataları e-izin uygulamasında 20 aralık tarihinden itibaren yaşıyorum. Hem e-izin hem de coğrafi bilgi sistemleri ile iletişime geçtim. Bu sırada lisans başvuru süresini geçtiği için ek süre talep ettim. e-izine mail sonucunda 15 gün ek süre eklediler. Coğrafi bilgi sistemlerinden yetkililer bilgisayarıma uzaktan bağlantı ile yardım etmeye çalıştılar ama yine de olmadı. E-imza kullanan arkadaşlarla konuştum hiç biri bu kadar uzun süre sorun yaşamamış. o yüzden ben de e-imza aldım ve ilk denemem de sunucu 1 den başvuruyu yaptım.
E.Emürevet mail attım 2 sefer izin yenileme aşamasında olduğumu belirttim. Aradılar sorunu netleştirip sistemde birşeyleri güncellediler sonra deneyin diye aradılar oldu.
konu eski ama ben şimdi mobil imzada sorun yaşıyorum. takılı kalıyor sistem bir uyarı vermiyor. yükleniyor işareti çıkıyor ve dakikalarca öyle kalıyor. güncel olarak sorun yaşayan var mı?
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.