Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu bölümü okuma diyenler muhtemelen kıskançlıktan çatlayanlardır : )) Bu harika bir meslek kim ne derse desin açta kalsam açıkta da kalsam ben mesleğimi seviyorum, sen de sev
Vaktin olursa okuyabilirsin*; benim hayatımda Çevre Mühendisliği biraz böyle ilerledi. Fakat çevremde çok harikulade işler yapan ÇM arkadaşlarım var ki onları da azimleri ve sabırları konusunda her zaman takdir etmişimdir.
Bir de İngilizce konusunda tavsiyeler gördüm, kesinlikle katılıyorum. Bu konuda ciddi sorunlar var. Önemli olan ingilizce değil, önemli olan diğer insanlarla iletişim kurabilmek ve bu yeteneğini geliştirmenin yolu şimdilik ingilizce'den geçiyor yarın Almanca, Çince, Japonca da olabilir bu. Vaktin varken buna zaman ayır, fayda/maliyet analizinde kesinlikle kârlı çıkarsın.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.