Eğitim 12 Ağustos 2021 - Atıksu Arıtma Tesisi Tesis Sorumlusu Eğitimleri Hakkında Duyuru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üyeler Görebilir
Merhaba, başvuru yapmaya çalışıyorum ancak çalıştığım tesiste arıtma yok. Tecrübe kısmını doldursam da, sıfır da seçsem onay vermiyor belge talep ediyor. Sorunu çözebilen oldu mu acaba?

Üyeler Görebilir
Önceki cevapları görüntüle…
Üyeler Görebilir
zeynep k.Bu şekilde başvuru yapmak riskli olabilir. daha önceki sınav başvuruları sırasında diploma tarihimi doğru girmeme rağmen sistem kayıt işleminden sonra farklı bir tarih ile değiştirdi. eksiklik başvurunun bitmesine çok az bir süre kala bildirildi yine aynı hatayı verdi bu sefer ilgili kişiye mail atmama rağmen dönüş olmadı ve süre bitti. Kentsel başvurum kabul edilmedi ama aynı hata ile endüstriyel kabul edildi. Şu an bakanlıkta ilgili kişilere ulaşamıyorum maalesef bize bir çıkış yolu iletmeleri gerek diye düşünüyorum. Neticede yazdıklarımızı onlarda okuyor buradan (geçen sınavda tanık olmuştuk) Görkem bey vardı umarım görüyordur yazdıklarımızı

Üyeler Görebilir
zeynep k.Herkesi bilgilendirmek adına yazmak istedim. Görkem Bey ile görüşme sağladım. hata olduğunu iletti. Eğer D sınıfına başvuruyor ve herhangi bir arıtma tecrübeniz yok ise döküman kısmına " her hangi bir arıtma tesisi tecrübeniz olmadığına dair bir yazılı evrak" yüklemeniz yeterli dedi.
Mesleki Bilgiler Kısmını ise aşağıdaki şekilde dolduracakmışız.
1629189313042.png

Üyeler Görebilir
Merhaba arıtma türü birincil veya ikincil seçmemiz bir sorun yaratır mı biyolojik arıtma tesisi için soruyorum

Son düzenleme:
Üyeler Görebilir
Bu belge için sadece kentsel yada endüstriyelden birine mi başvurabiliyoruz ? Kentsel için başvurumu yaptım onaylandı fakat ben endüstriyel de almak istiyorum. Ama ikinci başvuruyu yapamıyoruz. Konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilirse seviniriz.

Üyeler Görebilir
Önceki cevapları görüntüle…
Üyeler Görebilir
Benim toplam deneyim sürem yaklaşık 4 yıl. Arıtma ile olan çalışma aralığım ise 2 yıla yakın. Tecrübe kısmında toplam mesleki deneyimi soruyor. Benim 5 yılı mı yazmam gerekiyor 2 yılı mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...