Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
13 02 08 diğer motor şanzıman ve yağlama yağları kategorisi
mine243ben kendi yaptigimi soyleyeyim, siz kendiniz karar verin. artık atıkyağ üreticilerinin kategori analizi yapma zorunluluğu olmadığı için, ben analizi olmayan tesislerime 2. kategori yapip geciyorum.
İyi çalışmalar arkadaşlar, 13 02 08 şanzıman yağımız mevcuttur.Belediye olarak satış yapmak istiyoruz ancak bağış şeklinde ödeme yapabileceklerini söylüyor lisanslı firma.Bağış olarak yapılması denetim kısmında bize sorun olur mu?
Atık motor yağlarının lisanslı firmalara satışı yapılabildiği için atık motor yağının miktarı fazla ise ihale yoluyla satışını gerçekleştirebilirsiniz. Ya da 3 tane firmadan fiyat teklifi alabilirsiniz ve lisanslı firma da Belediyenin hesabına "bağış" açıklaması ile yatırabilir.
Şunu da belirtmekte fayda var. Belediyelerde oluşan metal ve benzeri atıklarını Makine ve Kimya Endüstri firması alması gerekir. Bu firma yanlış hatırlamıyorsam atık motor yağlarını da alıyordu. Bu firma ile görüşmenizi tavsiye ederim.
Anonim (cfcf)Konya'da bulunan Acıöz Atık Yağ firması bulunmaktadır. Atık motor yağlarınızı alır. Orada meslekataşımız @Gökhan Taşdemir çalışmaktadır. Size yardımcı olur.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.