Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
antebe gelenlere ilk önce gaziantep , sonra iftar zengin menü içeriği ve güzel bir ortamda siz değerli dostları görmekten memnun oluruz. iftardan sonra tatlı yemeye gidilecek sonra fasıl ve türküler eşliğinde ramazan eğlencesi ve sonra osmanlıdan günümüze kadar gelen çok güzel bir kahve yeri olan tahmis kafeye gidilir ve herkes oteline geçerek dinlenmeye geçer
@Fatih Özcan
Fatih Bey gerçekten gelin ve sizin gibi değerli insanları ağırlamaktan büyük mutluluk duyarım. Kapımız herlkese açık. D: Gerekirse antebi sizin ayağınıza getiririm.
Arkadaşlar geçen yıl Özgünhan'a gitmiştim çok eğlenceli bir iftar olmuştu. Bu yılda aynı formatı geçerli ise eğlenceli olacağını düşünüyorum. Fakat servisi biraz sıkıntılı olabiliyor.
@Hatice Tekcan
Ohhhhhhh Ağzımın suyu aktı oruç oruç Benim için hiiiiiççç farketmez zaten ana yemeğe kadar doymuş oluyorum
@Nilgün Yalçın
Ramazanda servis her yerde sıkıntı oluyor maalesef..İdare ediverelim artık Ferah bir mekan olması benim tercihim, basık kalabalık yerler iftarda hiç çekilmiyor..
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.