Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yer otogara çok yakın, otopark kısmından çıkıyorsunuz(içeride taksi duragının oldugu yer) saga dönüyosunuz 100 hadi bilemediniz 200 metre yürüdüğünüzde karşınıza çıkacak(trafik ışıklarını görüp yolun karşısına geçeceksiniz)-menü burdaki gibiyse fikir edinme amaçlı bakabilirsiniz
@Mehmet Ozan Ukkan
yol tarifine çok güldüm yaa baktın kimse yeri sormuyo sormadan anlatayım demişsin bu işle seni görevlendirmekle çok doğru bi karar vermişim
@Abdulkerim Doğam
ben sohbette etmicem direk yemeğe odaklandım ve sonrasında yiyeceğim tatlıya :asik:
Arkadaşlar daha önce nilgün hanım söylemişti.
Konyalı Lezzet ustasında Etliekmek menü 23tl, Bıçakarası menü 25tl, Fırın kebabı meni 29tl.
bunun dışında 3 çeşit çorba, iftar tabağı, salata, tatlı (tatlının ismini unuttum ama dondurmalıymış:asik ve içecekler
Bende istiyorum, inşAllah bir problem olmassa orada olacağım. Ancak ben bir yıldır buradayım çok bilmiyorum izmiti. Mekanın nerede olduğunu aktarırsanız sevinirim
bunu kendime edilmiş hakaret olarak algılarım, az yukarıda öyle detaylı bi tarif verdim ki izmit'e hiç gelmemiş biri bile çok rahat bulabilir yeri :huhuu:
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.