Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle bu etkinliği düzenleyen ve katılan arkadaşları tebrik ederim. Ben bu tür organizasyonları birlik ve beraberlik içinde olmamız için önemli birer toplantı olarak görüyorum. Bazı sebeplerden ötürü katılamadım bu yüzden hepinizden özür diliyorum, normalde elimden geldiğince kaçırmamaya çalışırım ama artık bi daha kine diyorum Devamını bekleriz..
A4 ü de geçtim bir Allahın kulu telefonundan sayfaya girip onu gösterseydi o bile yok
Birde masa niye boş size yemek vermediler mi Fotoğrafında 1 tane olmadığını umuyorum
@Hatice Tekcan Hanım kağıtları hazırlamış ancak yağmurda ıslanmış
Aslında epey resim çektik te niye o kadar az resim attıklarını ben de merak ediyorum Yoksa yoksa kendi güzel çıktılarını mı seçip elemişler
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.