Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@Gülin Ç. olabilir güzel bir kahvaltı. Hatta sonrasında keyif için şöyle Metallica/rock türünde çalan bir mekanda oturup eğlenmek güzel olurdu. Yanılmıyorsam Metallica gençliğinizin grubuydu.
@Gülin Ç. Öyle gerçekten. Kadıköy'de bazen takıldığım birkaç yer kaldı. Hatıraları çok büyük, çok güzel günler geçirdim ve umarım onlar da kapanmaz. Ama genel olarak çoğu kapandı veya çizgisini değiştirdi maalesef...
@Gülin Ç. Aslında Avrupa yakasındakiler de öyleydi ama bana göre hiçbirisi Kadıköy'dekiler kadar hoş ve güzel olmadılar. Zaten Avrupa yakasındakilerin çoğu ya kapandı ya da rezalet bir hale geldiler. Hoş önceden de tercih etmiyordum. Kadıköy'de devam edenler bozulmadı, halâ çok hoş ve harikalar. Neyse bakalım, şimdiden Bursa buluşmanızın güzel geçmesi dileğiyle diyorum.
Kıymetli Dostlar katılım gerçekleştirecek arkadaşlar için bugün son gün olduğunu belirtmek isterim.
Katılmayı düşünen arkadaşlarımızın bir an önce bildirmesini rica ediyrum
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.