Etkinlik 18 Mayıs - CMNet İzmit Buluşması

Üyeler Görebilir
@Gülin Ç. olabilir güzel bir kahvaltı. Hatta sonrasında keyif için şöyle Metallica/rock türünde çalan bir mekanda oturup eğlenmek güzel olurdu. Yanılmıyorsam Metallica gençliğinizin grubuydu. :)

Üyeler Görebilir
@Gülin Ç. Öyle gerçekten. Kadıköy'de bazen takıldığım birkaç yer kaldı. Hatıraları çok büyük, çok güzel günler geçirdim ve umarım onlar da kapanmaz. Ama genel olarak çoğu kapandı veya çizgisini değiştirdi maalesef...

Üyeler Görebilir
@Gülin Ç. Aslında Avrupa yakasındakiler de öyleydi ama bana göre hiçbirisi Kadıköy'dekiler kadar hoş ve güzel olmadılar. Zaten Avrupa yakasındakilerin çoğu ya kapandı ya da rezalet bir hale geldiler. Hoş önceden de tercih etmiyordum. Kadıköy'de devam edenler bozulmadı, halâ çok hoş ve harikalar. Neyse bakalım, şimdiden Bursa buluşmanızın güzel geçmesi dileğiyle diyorum. :)

Üyeler Görebilir
Fatih bey ben de gebzeden katılmayı düşünüyorum kiminle iletişime geçmemiz gerek bunun için, ya da nereden konuşalım bu konuyu

Üyeler Görebilir
Merhabalar,
Serenay hanım gebzeden katılım gerçekleştirecek arkadaşlarımız çok size özel mesajdan whatsapp grubumuzu iletiyorum.

Üyeler Görebilir
Bende bir aksilik olmazsa 3 meslektaşımla katılacağım ??‍♀️
Arkadaşlara WhatsApp grup linkini iletiyorum

Üyeler Görebilir
Kıymetli Dostlar katılım gerçekleştirecek arkadaşlar için bugün son gün olduğunu belirtmek isterim.
Katılmayı düşünen arkadaşlarımızın bir an önce bildirmesini rica ediyrum