Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇED yönetmeliğinin son hali elinde olan var mı? Bir türlü bulamadım. 2009 tarihili bir yönetmelik olması gerekiyor ve buna göre Daha önce Ek-2 listesinde olan bazı işletmeler EK-1 listesine dahil edildi ama bir türlü bunun orjinal halini bulamadım.
"Aslında benim genel sorum biz 2007 yılında yapacağımız bir faaliyet için EK-2 listesinde yer alıyorduk ve ÇED gerekli değildir raporu aldık "
2007 YILIN ÇED gerekli değildir kararınız eğer faaliyetin yerinde kapsamında ve/veya kapasitesinde bir değişiklik yok ise inşaa sürecine başlamanız için 5 yıl süre ile geçerlidir. İnşaata yada üretime başladıysanız ve kapasitede bir değişiklik yapmadıysanız halen geçerliliğini korumaktadır.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.