Eğitim 2016 şubat çevre görevlisi vize eğitimi başvuruları başlamıştır

Üyeler Görebilir
@kamilemir

Olay eğitim vermekten çıktı kumara döndü. Siz yeter ki parayı verin. Bakalım gene kimler kimler mağdur olacak...

Üyeler Görebilir
@Gülşah Albayrak
bakanlık eğitime kabul etmedi. aralık ayı içim eğitime aradım ve bakanlık listesinde adınız yok. siz ocak ve şubatta olacak eğitime gireceksiniz dediler.
Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!
duyuruda belirtildiği gibi eğitime girecekler ;
1- 2010 yılında Çevre Görevlisi belgesi almış olanlar
2- 1.1.2011 31.01.2011 tarihleri arasında belge almış olanlar diyor.
benim belge tarihim 01.02.2011 oluyor yani 1 gün var. bakanlığa mail attım bakalım gelen cevap nasıl olacak

Üyeler Görebilir
merhabalar arkadaşlar;
henüz parayı yatıramadım. yarın kısmetse yatıracağım sonra da başvurumu tamamlayacağım. bir aksilikle karşılaşmam umarım. kalacak yerimi de ayarladım sayılır henüz netleşmedi. yarın o da belli olur sanırım. şubatın son haftası orada görüşürüz inşallah.

Üyeler Görebilir
Benim Çevre Görevlisi belgem Haziran 2017 de süresi doluyor şubat 2016 daki eğitime katılmam gerekiyor mu ? Yoksa her sene yapılıyor mu?

Üyeler Görebilir
@ismael

Eğitim 3 grup halinde yapılacak olup 2010 ve 2011 yıllarında belge alan “Çevre Görevlisi Belge” süresi 2016 yılında sona ermiş ve sona erecek olan çevre görevlilerinin katılması mecburidir. denilmiş duyuruda. yani sizin katılma zorunluluğunuz yok.

Üyeler Görebilir
Cevabınız için teşekkürler Ayşegül Hanım .. 2017 de 2012 de alanlar için yaparlar diye düşünüyorum..

Üyeler Görebilir
@ismael

bence de.. zaten para lazım oldukça mecbur açılacak bu eğitim :)
ben aralıkta eğitime katılanlardan hiç iyi yorum almadım, sadece yapılmış olsun diye eğitim düzenlenerek insanlar bebekleriyle bile gelip katılmak zorunda bırakılıyorsa bunun vebalini ödeyeceklerdir diye düşünüyorum.

Üyeler Görebilir
@Ayşegül Öner Albayrak
Haklısınız.. İnşallah her şey daha iyi olur..

Üyeler Görebilir
herkese merhaba,

2. gruptayım bende. Burada esas merak ettiğim dedikleri gibi mi eğitimin son gün bitiş tarihi ona göre dönüş biletini ayarlayacağım.

Üyeler Görebilir
Merhaba Arkadaşlar,

Ben 1. grupta olacağım.

Emine Hanım aynı durum benim de başıma geldi, belgem 3 şubat bitişli olduğundan aralık 2015'te açılan eğitimlere katılmama izin verilmedi. Büyük olasılıkla %50 cezasını da yatırmamızı talep edecek Bakanlık @Emine Erdem, bu şekilde haksızlık yapılması üzücü bir durum.

Arkadaşlar şubat başında tanışmak dileği ile selamlar,

Üyeler Görebilir
@Hande Kursun
bakalım konu ile ilgili bakanlığa mail attım. eğitime gittiğimizde de durumu soracağız artık.

bu arada arkadaşlar kalacak yerleri ayarladınız mı? bir çoğumuz farkı illerden geleceğiz, en azından uygun yer bulanlar yazabilirse diğer arkadaşlara yardımcı oluruz.

Üyeler Görebilir
İlk defa belgeyi alacaklara ne zaman eğitim verilecek acaba ? Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi ? :)

Üyeler Görebilir
1. grupta 20 kişi gidecek görünüyor ankette,yarın eğitimde görüşmek üzere