Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim eşim 2 sene Van/Başkale/Yavuzlar Köyü'nde görev yaptı, sadece bakkal ve cami olan bir köy. Şuan oraları çok özlüyor, ben de gittim gördüm yaklaşık 20 gün kaldım gerçekten mükemmel yerler ve mükemmel insanlar. Hiç tereddüt etmenize gerek yok.
Ülkenin her yeri kıymetlidir elbette. 2016/5 ve 2016/2 alımlarının neredeyse tamamı aynı yerler oldu. Fakat ben 2017 de sözleşmeli alımlarla çevre mühendisliği alımının iyi olacağına inanıyorum ve batıdaki illerde kadro açılacağını umuyorum. Bu sebeple puanı iyi olan arkadaşların iyi düşünmesini tavsiye ederim. Bunca olana rağmen hala çok umutluyum napiyim:srnsml:
Arkadaslar merhaba
Ben batıdaki üç il dahil Artvin ardahan Hatay Şanlıurfa Gaziantep yazdım
Sizce olur mu ?
( olmasına mi yoksa olmamasına mi sevinecegim bende bilemiyorum )!
@evrim; Benim tahminim siz gidersiniz, haftaya açıklanır diye tahmin ediyorum güzel haberinizi alırız buradan.
Ayrıca doğu illerini (yaşanan olaylar artık doğu batı kalmadı onu gösteriyor da neyse) yazma konusunda kaygıda olan arkadaşlar için bir yorumum olacak, çünkü gerçekten üzülüyorum. Bizler Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde yaşayan bir vatandaşsak ve memur olmak dışında bir amacı olmayan KPSS sınavına giriyorsak bu neyin kaygısı ben anlamıyorum.
Bu ülkenin her karışının memura ihtiyacı var; o şehirlerde görev daha kutsal ve daha özenli olması gerekecek.
Özellikle giden öğretmen arkadaşların üzerine büyük iş düşüyor ama bilmiyorum kaçı bu zihniyette tartışılır. Tabi tartışmayalım şimdi
Arkadaslar merhaba olmadı bu kez benim tercihim.hayırlısı buymus demekki şimdilik.. Sabredicez artik...
Bu güvenlik soruşturmasından geçemeyenler bidahaki merkezi atamalarda tercih yapamazlar değil mi???
@Kübra Kayapınar tam bilgim yok ama güncelleme yapmazlarsa biz nereden bileceğiz sıralamamızı ? Normalde (4 dsi+ 14 kpss 2016/2 ) 16 kişi ilerlemesi gerekmiyor mu?
@Kübra Kayapınar ben 2014 te girmiştim sınava.ve 2014 puanıyla son alıma kadar ösym güncelleme yapıyordu.ancak tercih sonuclarının acıklanmasından bir kac gun sonra ..
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.