Aat tesis sorumlusu sınavı

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar merhaba ;
Haftasonu A Sınıfı tesis sorumlusu sınavım var. Geçen hafta sonu girenler nasıldı zorluğu? Geçebilir misiniz?

Üyeler Görebilir
Üyeler Görebilir
Önceki cevapları görüntüle…
Üyeler Görebilir
Arkadaşlar eğer arıtma ile ilgiliyseniz ki A,B,C sıvalarından birine giriyorsanız zaten arıtma tesisi ya işlettiniz ya işletiyor anlamına geliyor. Eğitim videoları izleyerek biraz da PDF lere göz atarak çok rahat geçebileceğiniz bir sınav

Son düzenleme:
Üyeler Görebilir
Merhaba, özel bir sebepten B sınavına giremedim. Sınav için telafi var mı acaba?

Üyeler Görebilir
Üyeler Görebilir
beeklediğiniz gibi mi sonuçlar arkadaşlar

Üyeler Görebilir
İlk defa girdim biri başarılı diğeri başarısız bu durumda başarılı olandan sertifika mı veriyorlar yoksa ikisi de başarılı mı olmalı

Üyeler Görebilir
Malesef benimde sınav sonucum başarısız bilmiyorum daha önceki senelerde sınavlarlar nasıldı ama gerçekten sınav çok zordu benim için hiç bölüm sonu değerlendirme soruları ile alakası yokdu ve benim bu belgeye çok ihtiyacım var ne yapacağım hiç bilmiyorum? En azından bir telafi sınavı olsaydı

Üyeler Görebilir
Z.Ranabu sınav ilk başladığında şu an girilen sınavlardan daha zordu diye düşünüyorum. Özellikle A sınıfı için konuşayım bizler hesap makinası ile sınava girmiştik. Daha zordu şıklar iki seçenek doğru gibiydi. Zaten o dönem alan kişi sayısı da sınırlıydı. örneğin endüstriyel o dönem 197 kişi anca belge sahibi olabilmişti. Şimdi herkes belgeyi alıyor.