Ambalaj Beyanı

Üyeler Görebilir
Merhaba,
İlk defa ambalaj beyanı yapacağım için sormam gereken bir kaç nokta var. Firmadan verileri aldım. Nereden ne ambalajı almışlar gönderdiler. Bu ambalajların nereden alındığı sisteme girilecek mi? Bu ambalaj miktarlarını kiloya nasıl çevirmeliyim? Excel halinde balonlu naylon, streç, koli, çember bant, şerit, palet gibi şeyler var. Peki bu verilerden hangisinin satış hangisinin ikincil ve nakliye ambalajı olduğunu nasıl anlayacağım?

Üyeler Görebilir
Banu hanım merhaba,
Ambalaj bilgi sistemi kılavuzu size yardımcı olacaktır. Bir de Çevre Eğitim Videoları başlığı altında ambalaj bilgi sistemi videosuna ulaşabilirsiniz. Yine takıldığınız yer olursa yardımcı oluruz.

Ekli dosyalar

Üyeler Görebilir
teşekkür ederim cevap için. ben bu dosyayı incelemiştim :) ben ek-4 olarak yapıyorum, üretici olarak. ek-4c de firmaların girildiği kısımları sanırım tek tek girmemiz gerekiyor, yani bunun bir kısa şekli var mıdır diye sormuştum :( çok firması olanlar napıcak, zaman kaybı bu :(
[automerge]1584947580[/automerge]
okan bey teşekkür ederim, o halde benden daha kötü olanlar var diyerekten kendimi biraz rahatlatayım :) fakat bunun kısa yolu olmaması çok kötü, sadece bir günüm bir yılı girmekle geçiyor, şaka gibi :(

Üyeler Görebilir
merhaba, ambalaj beyanı yapacağım bir işletmede ambalajlarını, ambalaj üreticisinden değilde aracı firmadan satın almışlar. bu ambalajların beyanlarını nasıl yapabilirim? ambalaj üreticisinde beyan yapacağım işletmenin adı çıkmayacak, satın alan firmada ambalaj beyanı yapmayacak..

Üyeler Görebilir
Ambalajı satın alan daha sonra size satan firma tedarikçi beyanı yapmalı. Bu kısım sizinle ilgili değil. Ambalajı satın aldığınız yer beyan yapmasa bile siz sistemde çıkmayan tesisler için yine giriş yapabilirsiniz. Geçen sene vergi no-unvan-adres bilgisi istiyordu. Bu şekilde satın alınan yer kısmına giriş yapabilirsiniz.

Üyeler Görebilir
Selam herkese, ambalaj bilgi sistemine girebilen var mı? Kullanıcı adı ve şifre giriyorum girişe basar basmaz sistem atıyor.

Üyeler Görebilir
Bir sorum var arkadaşlar. Normalde entegre bilgi sisteminden giriş yaptığımda tesis olarak tıklayınca direk açılıyordu, şimdiyse kullanıcı adı şifre kısmı geliyor. Bu sorun neden oldu bilgisi olan var mı?
(Not: Dün böyle birşey yoktu, direk ambalaj bilgi sistemi açılıyordu.)

Üyeler Görebilir
Merhaba,
Sistemle alakalı bir sorun var herhalde yada güncelleme duyuru falan ekleyecekler. Ben yine de mail attım sorunla ilgili. En kısa sürede düzelir diye düşünüyorum.