Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar tasarım ödevim arıtma çamurunda DOC giderimi ama ben bu konuda bir şey bulabilmiş değilim ve kısıtlı zamanım kaldı yardımcı olabilecek varsa lütfen cevap versin...
Berrak hanım, konu çok spesifik galiba google da arıyorum çıkıyor ama tam olarak çıkmıyor. ayrıca arıtma çamurunda toc giderimi de mi? doc değil. Total Organic Carbon (TOC) dogru mu?
Arkadaslar kimse yok mu? Arıtma çamuru toc giderimi hakk bilgisi olan?
Arıtma çamurunun bertarafı ile ilgili birçok bilgi ve doküman mevcut ama direkt bu konuda yok. ama wikipedianın ingilizce sitesinde doc(disolved organic carbo) olarak bilgi buldum. buranın belki yararı olur diye atıyorum.
İlk başta ilginize çok teşekkür ederim yolladığınız eklere baktım ilki DOC hakkında bilgi veriyor ondan yararlanabilirm belki ama ikincisinde arıtma çamurundan bahsetmiş direk bana ise arıtma çamurunda DOC giderimi lazım hiçbir şekilde bulamıyorum.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.