Atık ambalaj sistemi

Üyeler Görebilir
TAT ve Ambalaj gdt lerinde çalışanlar için yazıyorum.
Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!
den bildirim yapabilen varmı acaba? Ek 7B'yi doldurmaya çalışırken kaynakta ayırma seçtikten sonra kimden alındı kısmına belediyenin adını giriyorum ancak sanırım bulması gerekiyor ve bulamıyor sistemde değişiklik yapılmış. benimle aynı sorunu yaşayan varmı?
TAT'da çalışan arkadaşlardan haber bekliyorum. :)

Üyeler Görebilir
@g_kılıc
2015 aralık ayını girdiğinizde problem olmuyor, aralığı onaylayıp ardından ocak ayını da onaylayabilirsiniz. Başlangıcını 2015 Aralık olarak sabitledikleri için mecburen aralık bilgilerini girmenizi istiyor. Umarım kısa sürede çözersiniz. Kolay gelsin.

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar merhabalar, ambalaj atığı tat firmasında çalışıyorum. Ambalaj Bilgi Sistemi (atikambalaj.csb.gov.tr/) çalışmıyor sisteme giriş yapamıyorum. 'online.cevre.gov.tr' den giriş yapan arkadaşlarım var benim sayfamda ise ambalaja dair hiçbir bilgi yok sadece atık yönetim uygulaması (motat tabs..) görünüyor sayfamda. Bu konuda ne yapmam gerekiyor.

Bugün birleşik denetime geldiler. Atık yağ beyanı yapmamı istediler. Hiç bir şekilde tesiste atık yağ oluşumum yok, yine de yapmam gerektiğini söylediler. Daha önceki yıllarda da böyle bir beyan yapılmamış. Bu beyanı nasıl yapmam gerekiyor bilgisi olan arkadaş yardımcı olabilir mi?

Teşekkür ederim.

Üyeler Görebilir
Merhaba ;
Firmamız geçmiş yıla dönük ambalaj bildirimini yapmadı.Geçmiş yıllara ait bildirim yapabilmek için, sitemden geçmiş yılların bildirim butonunu açtırabilir miyiz? Bununla ilgili Bakanlık ile mi görüşmeliyiz yoksa İl Çevre'de geçmiş yılların bildirimini açabilir mi?

Üyeler Görebilir
@çvrmüh.

online.cevre.gov.tr ye girdikten sonra
o sayfada firma işlemleri>firma bilgilerine girin orada ek başvuru formu var açılması gereken uygulamayı işaretleyip müdürlüğe sunmalısınız. Eğer online.cevre de atık ambalaj sistemi görünmüyorsa onuda işaretlemelisiniz.

Üyeler Görebilir
merhaba arkadaşlar hurda demir alımı yapıyoruz ve tehlikesiz atık toplama ayırma belgemiz de var lisanslı bir toplama ayırma tesisiyiz. bu aldığımız sanayi kaynaklı hurda demir faturalarınının bildirimini yapabilir iyim ?