Atık ambalaj sistemi

Üyeler Görebilir
TAT ve Ambalaj gdt lerinde çalışanlar için yazıyorum.
Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!
den bildirim yapabilen varmı acaba? Ek 7B'yi doldurmaya çalışırken kaynakta ayırma seçtikten sonra kimden alındı kısmına belediyenin adını giriyorum ancak sanırım bulması gerekiyor ve bulamıyor sistemde değişiklik yapılmış. benimle aynı sorunu yaşayan varmı?
TAT'da çalışan arkadaşlardan haber bekliyorum. :)

Üyeler Görebilir
benim danışmanlığını yaptığım tesis geçen yıl ki beyanda ambalaj atık beyanı yapmış ve belgelendirme için çeşitli miktarlar ortaya çıkmış fakat bu yapılan beyan yanlış çünkü ilgili tesisin bütün atıkları kontamine atık katgorisinde ve tehlikeli atık olarak bertarafaı söz konusu ben bu yanlışlığı nasıl düzeltebilirm . çünkü yeni beyanım ile çok farklılık gösterecek .

Üyeler Görebilir
önceki beyanlarda bu atıklar ayrı kategori olarak girilemiyordu zaten.yine siz çevre il e bir sorun.benim bilgim bu yönde.yani geçmiş yıllarda bunlar belgelendirmeden muaf tutulmuyordu.şimdi muaf tutuluyor.

Üyeler Görebilir
@kurbantuncay
2011 yılı verilerini girmek için kullanıcı adı ve şifrenin altından 2011 mi 2012 yılını mı gireceğiz, kesin bilen yok mu, eğer 2012 girmeyeceksek 2012 yılını neden koymuşlar???

Üyeler Görebilir
piyasa süren bildiirmi yapıyorsan 2012 olmalı çünkü zaten 2012 de 2011 de aldığın ve piyasaya sürdüğünü bildirirsin. ama tat firmasıysan ki kurban arkadaşımız onu söyledi. 2011 yılında topladığın malzemelerin girişini yapacaksan 2011 i seçmen gerekir.

Üyeler Görebilir
Bu arada ufak bir hatırlatma:
Gireceğiniz bilgileri girip kaydet ve devam et demeniz yeterli, diğerlerini boş bırakın ve boş bıraktıklarınızı kaydet demenize gerek yok...
İyi çalışmalar...