Atık sahası personeli görev tanımı

Üyeler Görebilir
Merhaba

Elinde atık sahası personeli görev tanımı olan var ise benimle paylaşabilirmi

İyi Çalışmalar

Üyeler Görebilir
@Aydın Demirel
Bu bir örnek Aydın Bey personelin tanımlanmasını firmalar farklı şekilde yapabilirler, en nihayetinde çalışanın görev tanımı firma ve yöneticisi sorumluluğundadır. Aydın Bey böyle bir örnek paylaşılmış sizin işinize yaramazsa başkası bu konuda fikir edinebilir. Burası şunu yazmayın bunu yazmayın tartışmasının yapılacağı yer değil. İyi çalışmalar dilerim.

Üyeler Görebilir
kesinlikle haklısın. ben tartışmak için yazmadım. kaç yıllık çevre mühendisisiniz bilemiyorum fakat biz böyle terimler kullanırsak başkaları "çevre görevlisi" dediğinde üzülmeyeceğiz o zaman....

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar sanırım siz tamamen yanlış anladınız konuyu, bu tanımdaki personel benim çalıştığım şirkette atık geçici depolama alanı sorumlusu, atık geçici depolama alanında atık teslim alan, saha kontrollerinde yardımcı olan bir personel=işçi görev tanımıdır. Bu bir çevre mühendisi görev tanımı değildir. Ayrıca konu farklı bir noktaya gitmeye başlamış ilgili doküman fikir vermesi amacıyla verilmiş örnek bir dokümandır. Meslek tartışması için konulan meslek unvanının sorgulanacağı bir doküman değildir. Herkese iyi haftalar dilerim.