Atık Yönetimi Eğitim Dökümanı

Üyeler Görebilir
Elinizde atıklarla ilgili yapılan çalışmaların bir işletmeye ait atık yönetmeliği varmı?Konuyu biraz daha açarsam;proseslerde kullanım sonucu oluşan atıkların nerde nasıl depolandığı nasıl değerlendirildiğine dair bir örnek..

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar elimde nem alıcı silika malzeme bulunmakta. Bunları ne şekilde bertaraf ettirmem gerektiği konusunda yardımcı olabilir misiniz? Tehlikeli atık sınıfında değerlendirilmeyeceğini tahmin ediyorum.

Üyeler Görebilir
Proses dizaynı vasıtasıyla atık azaltılması ile ilgili ödev hazırlıyorum. Teorik bilgilerin yanında farklı üretim proseslerinde uygulanmış örneklerle tamamlamak istiyorum. Bu konuda elinde örnek olan var mı arkadaşlar?

Üyeler Görebilir
Endüstriyel atıkların azaltımı ile ilgili neler yapılabilir? Çözüm öenerileri? Yönetmelikler bazında değerlendirme? vb. konular da olabilir..

Üyeler Görebilir
belirli bir atık türü yok bir endüstri tesisini baz alarak yani herhangi bir sektör olabilir. genel bir konu hazırlıyorum ancak örnekler de vermek istedim

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar, yukarıda paylaşmış olduğum ekteki doküman belli bir atık türüne ait olmayıp, genel olarak atık yönetimine ilişkin tüm alt konuları içermektedir.