Bakanlık Atıksu arıtma tesisi tesis sorumlusu 2023 yılı eğitimleri duyurusu - 11 eylül 2023

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar başvuru ekranı gelmiyor uyarı yazısı var sadece bunu nasıl çözebiliriz? Benle aynı durumu yaşayan varmı? Screenshot_2023-10-09-06-43-36-615_com.android.chrome.jpg

Üyeler Görebilir
Önceki cevapları görüntüle…
Üyeler Görebilir
Geçen haftadan beri mail adresim onaylanmamış gözüktüğü için(e-devlette onaylı bir mail adresi) başvuru yapamıyorum kaç yeri aradım, mail attım sonuç olumsuz. Herkes bizimle ilgili değil diyor.

Üyeler Görebilir
Önceki cevapları görüntüle…
Üyeler Görebilir
Arkadaşlar merhaba, sisteme sgk giriş bildirgesi veya sgk hizmet ve tescil dökümünü yüklüyor muyuz?

Üyeler Görebilir
Cem YılmazMerhaba Cem Bey bir sorum vardı, geri dönerseniz çok sevinirim.

AAT işletme tecrübem yok, başvuru sayfasına tecrübemin olmadığına dair ve D sınıfı kentsel/evsel eğitimleri almak istediğimi yazdım. Başvurum onay aşamasında ancak "KENTSEL AAT" eğitimi çıkıyor sadece. Başvurumu güncelleyemiyorum, Bakanlık yektililerine ulaşmaya çalışıyorum. Ne yapabilirim ? Dilekçeme istinaden her iki eğitimi de açarlar mı acaba ?

Üyeler Görebilir
Üyeler Görebilir
Ben hem kentsel hem endüstriyel sınıf için belge almak istiyorum. Bunun için ayrı ayrı 2 başvuru yapıp kurumdan 2 ayrı yazı mı alacağız?

Üyeler Görebilir
merhaba, b sınıfına başvuru yapmak istiyorum 12.000 m3 lük bir endüstriyel atıksu arıtma tesisi tecrübem var yıllar öncesinden. Oradan deneyim yazısı aldım şimdi başvuru aşamasında tesis kapasitesinde Q≥1000 i işaretlemem gerekiyor değil mi? bir de iki tane döküman istiyor birisi kurumdan alınacak yazı diyor onu aldım ancak diğer döküman nedir acaba?