Eğitim Atıksu Arıtma Tesisi Tesis Sorumlusu Eğitim ve Sınavları Duyurusu - 11 Kasım 2021

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar geçen seneki sınav sorularının tartışıldığı bir Telegram grubu var mı?

Üyeler Görebilir
Son düzenleme:
Önceki cevapları görüntüle…
Üyeler Görebilir
Geçen seneki soruları not alan var mı acaba? Ya da sınav çalışma grubu gibi bir grup var mı?

Üyeler Görebilir
Sınav durumunu belirten meslektaşlar olmuş. Ben de telefonla ulaşamayınca e-posta ve CİMER üzerinden aşağıdaki gibi ifade ettim.

Merhaba,

12 Aralık 2021 Pazar günü iş güvenliği uzmanlığı (igu) sınavı ile tehlikeli madde güvenlik danışmanlığı (tmgd) sınavı var.

İGU sınavının süresi 75 dakika, en geç 10.00'da sınav salonunda bulunmak gerekiyor. Sınav 10.15 - 11.30 saatlerinde.

TMGD sınavının süresi 240 dakika. Sınav 13.30 - 17.30 saatlerinde.

AAT kentsel ve endüstriyel d sınıfı tesis sorumlusu sınavlarının farklı bir güne planlanabilmesi, aynı güne denk gelen igu ve/veya tmgd sınavına katılacaklar için gereklidir.

D sınıfı tesis sorumlusu sınavlarının günü değiştirilebilir mi?
...

Üyeler Görebilir
Son düzenleme:
Üyeler Görebilir
Arkadaşlar geçen seneki sınav sorularına kısmen de olsa sahip olan birileri var mı?

Üyeler Görebilir
Üyeler Görebilir
sisteme giremiyorum şuanda sorun sizdede var mı acaba.çıktı almıştım çalışmak için modül 2 de 14. sayfa Qmax hesaplamıyor 34560 m3/gün 1440 dakika /gün e bölünüyor sonuç 24 olması lazım 1 dakika/gün olarak yazılmış diğer adımlarda da devam ediyor. Ben mi birşeyi atlıyorum acaba

Üyeler Görebilir
Eğitim sayfasına e-devlet ile giriş yapamıyorum aynı sorunu yaşayan var mı acaba?

Üyeler Görebilir
Üyeler Görebilir
Merhabalar sınavlarla ilgili hiçbir fikrim yok sadece pdf lere çalışmamız yeterli mi dökümanların sonlarında konu ile ilgili sorular var buna benzer sorular mı soruluyor sınavda onların dışında çalışmamız gereken konular var mı?Benim gibi sınava ilk defa girecek olanlara bu konuda yardımcı olabilirseniz seviniriz.