Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
AAT Tesis Sorumlusu sınavı için yeni duyuru yayımlandı. Ön başvuru, asıl başvuru, online videoların izlenmesi ve sınav tarihlerine ilişkin detaylara linkten erişebilirsiniz.
Herkese Merhaba,
Atıksu Arıtma Tesisi Tesis Sorumlusu Eğitimleri için hem endüstriyel hem de kentsel sınıf için başvuruda bulundum. Ancak eğitim faaliyetlerindeki ödeme işlemlerinde, yalnızca kentsel eğitimle ilgili atanan ödemeleri görebiliyorum.Bilgisi olan var mı?
Arkadaşlar, e-devlet üzerinden ödeme yaptıktan sonra fatura oluşturuldu şeklinde bir şey oluştu mu sizde bende sadece ödeme yapıldı yazdı ve herhangi bir mail gelmedi
sude erenSabah ödemeyi yaptım, gece saatlerinde fatura geldi bana da. Önemi yok gerçi, ödemeyi yapıp sisteme düşürdüyseniz geriye eğitime ve sınava girmek kalıyor.
Merhba arkadaşlar, Be belge için ödeme adımına geldim. Endüstriyel ve evsel için başvuru kodu oluşturdum. Fakat AATBEL'de oanyı profil sayfasında D sııfı özüküyor. Kentsel için de ödeme yapsam sorun olur mu acaba?
Merhaba, yarın başlayacak eğitim için herhangi bir bilgilendirme yapıldı mı kimseye? Bana şu ana kadar eğitimle alakalı eğitim saati vs. herhangi bir bilgilendirme yapılmadı. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi acaba? Bir de akademi.csb.gov.tr adresine girdiğimde ''Eğitimlerim'' kısmında ve başvurduklarım kısmında veri bulunamadı yazıyor. Herkeste mi durum bu şekilde,yardımcı olabilirseniz sevinirim arkadaşlar.
Atıksu Arıtma Tesisi eğitimlerine ue.akademi.csb.gov.tr adresinden giriş yapılarak katılım sağlayabilirsiniz. Şu an eğitim aktif değil. Gün içinde aktif ederler.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.