Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
AAT Tesis Sorumlusu sınavı için yeni duyuru yayımlandı. Ön başvuru, asıl başvuru, online videoların izlenmesi ve sınav tarihlerine ilişkin detaylara linkten erişebilirsiniz.
Sayın İlgili, kullandığınız internet browserınde dil çevri (türkçe/inglizce vb.) programını açık kullanmanızdan kaynaklanan sınav sorunlarını hata gördüğünüz tespit edilmiştir. Sınav sorularında anlam ifadesinde hata eksik hatalı bir ifade yer almamaktadır. Sınav içinde her türlü konu için iletişim bilgisi paylaşılmış olup başvuru yapmanız durumunda detaylı inceleme yapılabilirdi. Bilginize sunulur.
2022de b sınıfını alırken telafi sınavı yapmışlardı. 2023 te giren arkadaşlar varsa telafi yapildimi bilmiyorum ona görede bu sene yapılıp yapılamayacağı belli olur
Olgaç SürmelihindiBende yazacaktım sonra Vazgeçtim D sınıfında da 68le kaldım sisteme güvenmiyorum hepsinde çalıştım bilerek yaptım bunda da aynısı oldu yanlış okuduk demiyecekler buna eminim boşuna uğraşmayım diyorum.
Hakkımızı arayıp, dilekçe verelim. Dediğiniz gibi sınavdan önce sistemsel hata vardı. Sınav sırasında bu hatalar devam etti. İşin garip tarafı, itiraz için bizden para istemeleri. Çok garip.
hayır ben merak ediyorum sınava giren çevre mühendisi sayısı 10 falan mı? kimse konuşmuyor herkes sindirilmiş. endüstriyelden 68 den kalanlar olarak ayaklanmalıyız.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.