Bekra bildirimleri

Üyeler Görebilir
18.07.2018 tarihine kadar bekra güncellemeleri yapılması gerektiği yazıyor yapan kimse var mı arkadaşlar yardımcı olacak ola var mı??

Üyeler Görebilir
merhaba,
firmamızda 0,78 tonluk H304 zararlılık sınıfında kimyasalı sisteme girerken EK1 de "
Seçilen Kimyasala Ait Sınıflandırma Bilgileri Yönetmelik Ek-1'inde Yer Alan Zararlılık Kategorileri İle Eşleşmemektedir, Kimyasalın Bildirimine Devam Etmek İstiyor Musunuz? gibi bir uyarı yazısı çıktı. işleme devam etmem gerekiyor mu? daha önceden çevre danışmanımız da bu kimyasalın bildirimini yapmamış.

yardımcı olabilirseniz seviniriz.

Üyeler Görebilir
H304 Bekra kapsamına girmiyor. Aşağıdaki fotoğrafta gördüğünüz kodları içeren kimyasalları girmelisinizScreenHunter_01 Jun. 18 15.32.jpg

Üyeler Görebilir
Zararlılık kategorisi belirlenirken yani hazırladığınız dökümanda örnek olarak P5C demişsiniz. Buna karar vermek için 9.bölüm fiziksel özelliklere (parlama noktası, kaynama noktası vs) bakmak da gerekir.bunu da ekleyebilirsiniz

Üyeler Görebilir
arkadaşlar merhaba. özel hastanelerde de bu bildirimi yapmaya çalışıyorum ancak kullanılan kimyasalların çoğu Ek-1 kapsamında değil. ÖZel hastanelerde bu bildirimi yapan var mı? yardımcı olabilir mi?

Üyeler Görebilir
@moonege Merhabalar, miktarları sisteme yazdıktan sonra kapsamdışı olduğunu kendimiz seçmiyor muyuz? Şahsen ben hesaplama yaptıktan sonra gönder butonunda kendim seçiyorum. Nasıl olacak?

Üyeler Görebilir
Arkaşadaşlar
Tesisimde proses sonucu HCN ortaya çıkmaktadır. Bununla ilgili bildirim yapmalımıyım?
Bildirim toplama hesabı örneği elinizde var mı? Ek-1 notlar kısmındaki %2 lik hesaplamayı nasıl yapıyoruz.....