Belediye Çalışanları Yardımlaşma

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar Merhaba

Belediye de çalışan arkadaşların özellikle tecrübeli arkadaşların tecrübesiz arkadaşlara yardımcı olması ve hazırladıkları talimat olsun yönetmelik olsun paylaşması için bu konuyu oluşturuyorum şimdiden teşekkür ediyorum.

Arkadaşlar ordamısınız ? :hhhhhh:

Üyeler Görebilir
Merhabalar..Çevre Bilgi Sistemine hiç atık su ile ilgili giriş yapmadım sistemi açtığımda kayıtlı tesis bulunamadı diyor, çevre şehirciliğe başvuru mu yapmam gerekiyor tesisimiz şuan çevre izni değerlendirilme aşamasında

Merhabalar..Çevre Bilgi Sistemine hiç atık su ile ilgili giriş yapmadım sistemi açtığımda kayıtlı tesis bulunamadı diyor, çevre şehirciliğe başvuru mu yapmam gerekiyor tesisimiz şuan çevre izni değerlendirilme aşamasında

Üyeler Görebilir
İstihdam konusunda yok. Branş belirtilmez. Ancak çevre mevzuatı gereği yapması gereken işler vardır ve bunun için ya çevre görevlisi ya çevre yönetim birimi yada danışmanlık firmalarından hizmet satın alırlar. rastgele başvuru ile iş bulmak zor ama imkansız değil tabi. başvuru yaptığın belediyelere (küçük olanlar) bu dediklerimi anlatırsan şansın biraz artar. en kısa sürede iş bulmanı dilerim. sağlıcakla kal.

Üyeler Görebilir
Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!

Buradan mevzuata bir bakın.
Ekte işinize yarayacağını düşündüğüm iki adet kaynak var.
Yada yönetmeliği baz alarak; atıkların toplanması-taşınması-geri kazanılması-bertarafı başlıklarında bir planı siz yazabilirsiniz. Taşımada yönetmelik ekinde belgeler var. onların alınması zorunlu. yada bakanlığın arayın veya il müdürlüğünüzü onlardan destek isteyin. kolay gelsin.

Ekli dosyalar

Üyeler Görebilir
Merhabalar,
Belediye ile sözleşmesi olan tat firmasıyız. Piyasaya süren ile bizimle belgelendirme yapmak istiyor.Bir kaç sorum olacaktı. LF-BELEDİYE- PS üçlü sözleşeme yaptım ve imzalattım.Bundan sonraki aşamayı sistem üzerinden nasıl yapacağımı bilmiyorum. hem belediyenin sistemini hemde kendi sistemimden girdi çıktıları ben yapacağım.Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler.

Üyeler Görebilir
merhaba arkadaşlar;
gelişme raporunu hazırlarken belediye ile yapılan sözleşme tarihini mi yoksa il çevrenin AYT planını onayladığı tarihi mi baz alarak yapmamız gerekiyor ?

Üyeler Görebilir
Merhaba arkadaşlar belediyesinde destek hizmetler müdürlüğü yönetmeliği olan varsa benimle paylaşabilirmi ?