Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evliyim eşimin işi dolasıyla şırnakta iş aradım. buldum ama tecrübem yok diye kabul edilmedim. sonrasında başka şehirlerde iş aradım gebzede buldum işe kabul edildim. tecrübem olmadığı için beni işe kabul etmeyen firma aradı. ne kadar maaş vereceklerini sordum 1500 TL dedi. dedim gapat gardaşım gapat. hakaret resmen.
Tecrübe istenildiği için 2020 tl altındaki fiyatlara mecbur bırakıyorlar yeni mezunları.İş verenlerin 'sen kabul etmezsen sırada bekleyen çok' tabiriyle karşılaşıyorlar..
@fevzi yıldırım Allah daha güzel işleri nasip etsin. Ancak şu ortamda iş bulmakta zorlaştı. Arkadaşlarımdan bazıları işinden ayrılmak zorunda kaldı ve iş bulamıyorlar.
2020 TL altını "part time çalıştıkları için" ya da "freelance" çalıştıkları için seçmişlerdir diye umuyorum. 2019 Türkiye'sinde tam zamanlı bir çalışan 2020 TL'den az alıyorsa hukuken suç. O seçeneği işaretleyenler sebebini açıklarlarsa yardımcı olalım.
Merhaba Sevgili Grup Üyeleri. Başlık açan arkadaştan özür dilerim. Yeni başlık açamadım izin verilmiyor nedenini bilmiyorum. içme suyu arıtma tesisi dersimiz için maliyet hesaplamamız lazımda. bakım maliyeti elektrik maliyeti,kimyasal maliyeti ne kadardır tahmini vb. konu hakkında bilgisi olan yazabilir mi acaba??
şu foto şurda dursun. kimsenin yaptığı işi küçümsediğimden degil ama, mesleğimiz adına bir utanç abidesi olduğu kesin... Antalyada işe ihtiyacı olan varsa başvursun...
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.