Depozito uygulaması

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar elinde depozito uygulama planı olan var mı? yada formatını nerden bulabilirim. Şimdiden Teşekkürler.

Üyeler Görebilir
@nesliy
baya oldu ama bu konu için epey araştırma yapmıştım bir şey bulamadık ve vazcaydık türkiyede efes yapıyor bu uygulamayı

Üyeler Görebilir
@Yasemin Aslantürk
hayır maalesef

@Yasemin Aslantürk
depozito uygulaması kola,bira ...vb şişelerde uygulanıyor diye biliyordum, fakat firmamda herhangi bir depozitolu ürün olmamakta ama il müd. planı hazırlamamız gerekiyor diye yazı gönderdi. ???

Üyeler Görebilir
Ben de Dikkat Edilecek Usul ve Esaslar'da bir cümle varya "Depozito Uygulama Planında depozitolu olarak satışa sunulan ambalajların miktar ve cinsi, depozitolu toplama sistemi, depozitolu toplanan ambalajların cins ve miktarları, depozitolu ambalajların satışının yapıldığı lisanslı/geçici faaliyet belgeli geri dönüşüm veya geri kazanım tesisi ile ilgili bilgiler ve sözleşme örneği yer alır." şeklinde, buna göre hazırlayacağım bir tane :kötü:

Üyeler Görebilir
Depozito uygulama planı formatı bakanlık çevre yönetim birimi tarafından kısa süre içerisinde yayımlanacaktır. Şuan birşey hazırlamayın. Kısa sürede format ve istenen evraklar hazırlanacaktır.