Dragon Age: Origins ve Dragon Age 2

Üyeler Görebilir
Aramızda bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir olanlar vardır. Ben kendi adıma severim ;)
Şu an bildiğim kadarıyla dünyadaki en iyi Role Playing Game ( RPG ) olarak gösterilen bir oyun var. Dragon Age: Origins
Oyunun bir bölümünün fragmanını sizlerle paylaşayım dedim. Belki ilginizi çeker. RPG türü oyun oynamazdım ben pek ama bu oyun gerçekten güzel. Tavsiye ederim.
Not: Kızıl saçlı karakter favorimdir ! :D Benzer bir bayan varsa tanıdığınız iletişime geçelim :D
Video:

Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!

Üyeler Görebilir
:D Hocam normalde ben dediğim gibi bu tür oyunları pek oynamazdım. Bunu ilk yüklediğimde 15 dk sonra sildim. Sıkacak beni diye. Ama sonra arkadaş çok ısrar etti, ben de tekrar yükledim. Oyun gerçekten çok sağlam. Görüntü olsun, konu olsun ( Hafiften Yüzüklerin Efendisi çakması ama olsun :D ), oynanabilirlik olsun gayet güzel oyun. Ek paketi çıktı. zaman bulursam bir de bilgisayarın fanını temizletebilirsem onu da oynayacağım :D

Üyeler Görebilir
Strateji oyunları son zamanlar cok ilgi çekmekte , EA Sport oyunları genellikle yarış sektöründeydi , Need For Speed vs. Farklılık yaratmış ama abartılı bir oyun . Umarım kıymet bilinir .

Üyeler Görebilir
O müzikleri zaten oyunda insanı kendisinden alıp götürüyor. Oyunu bitirdim ve o dediğim kızıl saçlı kız ( Leliana ) bir şarkı söylüyor, adamı büyülüyor resmen.

Bir de oyunun başlarındaki bir savaş görüntüsü :

Umarım oyunun filmini yaparlar ve oyunun filmini doğru düzgün yaparlar. IMDB de 2011 yapımı Dragon Age isimli bir film plânı var ancak bu oyunun filmi mi emin değilim.

Üyeler Görebilir
Hangi şarkı ? İlkinde zaten şarkıyı söylüyor ikinci videodaki ise savaş. Savaşın olduğu videonun girişindeki müzikten mi bahsediyorsunuz ?

Üyeler Görebilir
Oyunu bitirdim ve o dediğim kızıl saçlı kız ( Leliana ) bir şarkı söylüyor, adamı büyülüyor resmen.

demişsin ya onu söylüorum.

Üyeler Görebilir
mesajlarınızda video yüklüyse hiç biri gözükmüyor ama başlangıçtaki dailymotion dakini gördüm güzeldi ondan dedim zaten müzikleri çok iyi olmuş diye.

Üyeler Görebilir
Hmm, anladım.
Dailymotion'da sadece oyunun Fransızca versiyonundan alıntıda var şarkı ama şarkı zaten belli bir lisana ait değil. Aynı şarkı sanırım.
Aşağıdan izleyebilirsin :)