Eğitim

Üyeler Görebilir
İyi akşamlar arkadaşlar. Danışmanlığını yaptığımız kablo üretim firmasına eğitim düzenleyeceğim. Mesleğe yeni başladığım için çok detaylı bir bilgim yok bu konuda. Kendim bir çalışma hazırladım ama sizlerden de yardım almak istedim. Sizce özellikle nelerden bahsetmeliyim ve nelere deyinmeliyim? Şimdiden çok teşekkür ederim...

Üyeler Görebilir
Ne üzerine bir eğitim yapacaksınız? Eğer iş sağlığı ve güvenliği için ise makine kullanımı, kullanılan malzemelerde yaşanılmış kazalar ya da olabilecek kazalar, kablo üretimi yapıyorsanız kimyasal kullanıyor olmanız gerekiyor o zaman kimyasallar için de bilgi aktarımında bulunmanız da fayda var ayrıca ilk yardım konusunda da ufak bilgilerde bulunmanız da fayda görüyorum

Üyeler Görebilir
O zaman atıkların sınıflandırılması, tehlikeli atıkların zararları ve depolanması, geri kazanılacak ya da geri dönüşüme yollanabilecek atıkların tanıtılması gibi

Üyeler Görebilir
Çevre İzin ve Lisans Yönetmeliği’nin Ek-2 Madde 4.1.9 “Temel plastik maddelerin (polimerler, sentetik elyaflar ve selüloz bazlı elyaflar) üretildiği tesisler” kapsamına girmektedir.