Yönetim Eleştirileriniz?

Bu başlık kalıcı olarak sabitlenmiştir.
Üyeler Görebilir
Herkese merhabalar arkadaşlar sizlerden ricam bu başlık altında bizleri eleştirmenizdir. Eleştirileriniz doğrultusunda site faaliyetlerine yön vermeye çalışacağım. Her eleştiride söyleneni gerçekleştiremeyebiliriz ama ne kadar ilerlersek o kadar iyi olur hepimiz için. Lütfen gördüğünüz keşke şöyle olsa dediğiniz eleştirilerinizi bekliyorum.

Üyeler Görebilir
Sitenin yeni hali güzel oldu ama şu sağ üst köşede sürekli olarak görünen forumdaki okunmamış mesajlarımı temsil eden ve sürekli olarak artan :) sayıları gereksiz buluyorum. Bunu düzeltmemin bir yolu var mı:(

Üyeler Görebilir
@Batuhan Aşcı
Forum yazan yere geldiğiniz zaman bir menü açılacak, Konuları Okundu İşaretle butonuna tıkladığınız ve kabul ettiğiniz zaman gidecektir tabi okunmayan mesajlar geldikçe arada yapmanız gerekir bu işlemi..

Üyeler Görebilir
Yeni Mesajlar sayfasını kullanan üyelerimiz de var. Bundan dolayı oradaki yeni mesaj sayısı sayacı onlar için yararlı oluyor. Daha detaylı bir şekilde kontrol etmeye yarıyor.

Üyeler Görebilir
Sohbet penceresinde bildirim sesini kontrol etme butonu yok. Daha önce de talep etmiştim.

Ve lütfen o zaman ki gibi bilgisayarın ses kısma yöntemini print screen ile göndermeyin :)

Üyeler Görebilir
Nur hanım,

İnsanlar forum yerine yardımlaşmak için orayı kullanıyordu, bu nedenle öyle bir karar almıştık fakat yakın zamanda sohbet kısmını kapattık. Yukarıdaki özel mesaj sistemini kullanabilirsiniz artık..