Endüstriyel atık yönetim planı revize

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar merhaba sizlere bir sorum olacak, Yaklaşık 5 aydır bir danışmanlık firmasında çalışıyorum ve bir tesis için hazırlanmış olan EAYP 'ye eksiklik bildirimi geldi,ve eksikliklerden biri için atık sözleşmesi yapılması gerek, tabi bu da biraz zaman alacağı için sıkışmış bulunmaktayız. Sizlere sorum Eksiklik gelen bir atık yönetim planını sene bitmeden sunmak zorunda myz? bu konuyla ilgili herhangi bir cezai yaptırım var mıdır?
 
Üyeler Görebilir
Merhabalar,
Diğer eksiklerinizi bilmiyorum ama atık sözleşmesinin yapılması da uzun sürmez yine de her şey bir tarafa devam eden bir başvurunuz var eksik bile olsa, bu yüzden herhangi bir cezai yaptırım olacağını düşünmüyorum. Eksikliğin giderilmesi için size tanınan süreyi aşmayın yeter.
 
Üyeler Görebilir
Bazı eksikliklerde süre belirtirler ondan uyarıda bulunmak istedim. Benim bildiğim bununla ilgili bir süre kuralı yok ama tavsiyem ne kadar kısa sürede çözerseniz o kadar iyi olur denetim ekibinin tekrar tesise gelme riskini ortadan kaldırmış olursunuz.
 
Üyeler Görebilir
@MERVEALTİNTAS Onur beyin söylediği gibi atık sözleşmesi uzun sürmez. Hangi ildesiniz söylerseniz bizim sözleşme yaptığımız firmalar yakınsa bilgilendirme yaparız kısa sürede sözleşmenizi yaparak eksikliğinizi gidermiş olursunuz.
 
Üyeler Görebilir
@sefakopan yasal olarak belki 10 iş günü olabilir bu konuda net bir bilgim yok lakin reel de memurlar öyle bir kısıtlama getirip başvurumuz iade edilmiyor, 10 iş gününü aşan eksikliklerde bir sıkıntı yaşamadık.
 
Üst