Sempozyum Entegre Çevre Bilgi sistemi Eğitim duyurusu

Üyeler Görebilir
EÇBS için 2 saatlik bir eğitim planlaması yapılmış Bakanlıkça. Bilgilerinize,

"Entegre Çevre Bilgi Sistemi'ni kullanan "Kamu Kurum & Kuruluşları ile Firma Yetkililerine ve Vatandaşlara" yönelik bilgilendirme amacıyla 17.07.2018 tarihinde 10:00-12:30 saatleri arasında eğitim verilecektir.
Katılım sağlayacak kişilerin, isim - soyisim, elektronik posta ve iletişim bilgilerini en geç 13.07.2018 tarih ve 16:00 itibari ile [email protected] adresine iletmeleri gerekmektedir."
Tarih: 17.07.2018 10:00-12:30
Yer: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Ana Hizmet Binası - Zemin Kat Konferans Salonu

Üyeler Görebilir
arkadaşlar merhaba entegre çevre bilgi sistemine kendi edevletimle giriş yaptıktan sonra uygulamalarda ambalaj bilgi sistemini seçince beni
Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!
sayfasına yönlendiriyor giriş yapamıyorum . Aynı durumla karşılaşan oldu mu ?

Üyeler Görebilir
Merhaba , Adana merkezli Osmaniyede ise aynı unvan ve vergi numaralı tesisimiz bulunmaktadır. Entegre çevre bilgi sistemine girince hesap (firma,kurum ) kısmında Adana merkezli firmamızı aktifleştirdik. Tesis (Şube) kısmında ise hem adana merkez firmamız hem de osmaniyedeki şubemiz çıktı. Bu durumda tesis (şube )kısmından merkez firmasını kaldırmalı mıyım ?

Üyeler Görebilir
Mail olarak istenilen bilgileri paylaştım ama geri dönüş olmadı arkadaşlar. Mail attım diye gidebilir miyim şimdi :)) yoksa geri dönüş maili oluyor mu??