Entegre Çevre Bilgi Sistemi Hakkında - Vol.1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üyeler Görebilir
Arkadaşlar merhaba,

Kısa zamanda örnek doküman hazırlamaya çalıştım. Ancak bu kadar oldu. Eksiklikler olabilir. Ama yine de yol göstereceğine inanıyorum. Herkese kolay gelsin.
İlk önce firma kaydı yapmanız aktarmayı onaylamanız gerekmektedir.
Akabinde tesis kaydı aktarmayı yapmanız gerekmektedir.
Anladığım kadarıyla :) il müdürlüğüne yine de onaya gitmesi gerekiyor. :)

Not: Opera tarayıcıyı kullanmanızı tavsiye ederim.

Uygulama Destek Hattı İletişim Bilgileri de ektedir. Bakanlığın yardımcı videosunu da ekledim.

İyi çalışmalar...

Ekli dosyalar

Yönetici tarafından son düzenlenen:
Üyeler Görebilir
@Gülfem Polat
İmzalamayı başardım ama kapasite artışından ötürü gfb yenilemeye başvurdum elimde mevcut il müdürlüğü uygunluk yazım vardı ama şu an da sistemde hiç GFB yenilemeye başvurmamışım gibi gözüküyor. Süresi bitmek üzere delirecem

Üyeler Görebilir
@NAZLI2780
Nazlı hanım bende gfb yenileme başvurusu yaptım sonra hiç başvuru görünmedi sandım ama durum şöyle yeni sistemde . Anladığım kadarıyla; yeni sistemde GFb yenileme deyince direk uygunluk başvurusuna yönlendiriyor. önce uygunluk başvurusu yapıyorsun (tıpkı GFB gibi evrak filan yüklüyorsun form dolduruyorsun ) ki siz bunu yapmışsınız. Uygunluk başvurusu zaten hemen onaylandı göründü bende. Sonrasında gfb yenilemeye tıkladım ve başvurumu yapabildim. Bilmiyorum anlatabildimmi ama :)

Üyeler Görebilir
Merhaba arkadaşlar, çevre danışmanlık firmama giriyorum, personel eksiğiniz var diye bir ifade geçiyor. Halbuki tüm çevre görevlilerinin ataması yapıldı. sıkıntı nedir anlayamadım.

Ekli dosyalar

• personel eksiği.png
    personel eksiği.png
    53.3 KB · Görüntüleme: 53
Üyeler Görebilir
@NAZLI2780
yalnız ekranda tam olarak ne görünüyordu hatırlayamıyorum ama üstte sarı şeritte uygunluk var gfb başvurusu yapılabillir gibi birşey çıkıyordu. Yani altta uygunluk başvurusu butonuyla ilerliyorsunuz yine fakat gfb başvurusu oluyor devamında. İsterseniz devam etmeyi deneyin.

Üyeler Görebilir
Ayrıca arkadaşlar, ben gfb eksiklik belgesi yükleyeceğim ve yapamıyorum. Sözleşme yüklemeyi deniyorum, o da olmuyor. önizlemeye çift tıkladığımda önüme protokol sayfası geliyor. yüklüyorum, sonrasında yine ekle kaldır diye bir ifade geçiyor. ekle deyince yhine bir protokol yükleme sayfası geliyor. Delireceğim yaaa

Üyeler Görebilir
merhaba arkadaşlar ,firmada tam zamanlı çevre görevlisi olarak çalışıyorum .sadece şahıs uygulamalarından müstakil çevre görevlisi olarak mı ekleyeceğim kendimi. yoksa firma hesap kısmından yeterlilik işlemlerini ekleyip oradan da çevre görevlisi ataması yapacak mıyım.yardımcı olur musunuz acaba

Üyeler Görebilir
Çevre izinlerinin 4 yıllık gözükmesiyle ilgili eizin'e mail atmıştım. Sorun önceden çözüldü. Ancak dün akşam cevapladıkları mailime sistemle ilgili bilgi veren 2 döküman eklemişler. Sizlerle paylaşıyorum, faydası olabilir.

Ekli dosyalar

Üyeler Görebilir
@NAZLI2780
Farklı tarayıcıdan denemenizi tavsiye ediyorum. eklentileri indirin engellenen pop-up kaldırın sorunun çözülmesi gerekiyor. e imza olarak ne kullanıyorsunuz belki kurulumu olmamıştır Nazlı Hanım

Üyeler Görebilir
@ezgig
İkinci dökümanda şöyle bir ibare var doğru mudur ?-Sistemdeki aksaklıklar sebebi ile süre kontrolleri yapılmayacaktır. Süre sebebiyle herhangi bir cezai işlem uygulanmayacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...