Entegre Çevre Bilgi Sistemi Hakkında - Vol.1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üyeler Görebilir
Arkadaşlar merhaba,

Kısa zamanda örnek doküman hazırlamaya çalıştım. Ancak bu kadar oldu. Eksiklikler olabilir. Ama yine de yol göstereceğine inanıyorum. Herkese kolay gelsin.
İlk önce firma kaydı yapmanız aktarmayı onaylamanız gerekmektedir.
Akabinde tesis kaydı aktarmayı yapmanız gerekmektedir.
Anladığım kadarıyla :) il müdürlüğüne yine de onaya gitmesi gerekiyor. :)

Not: Opera tarayıcıyı kullanmanızı tavsiye ederim.

Uygulama Destek Hattı İletişim Bilgileri de ektedir. Bakanlığın yardımcı videosunu da ekledim.

İyi çalışmalar...

Ekli dosyalar

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üyeler Görebilir
Firma aktifleştirme de illa firma sahibi olacak?

Ben firmada çevre yöneticisiyim. Online cevreyi kullanan da bendim. Şimdi Yönetim Kurulu bana vekalet mi vermeli bu sistemi aktif edebilmem için?

Üyeler Görebilir
EÇBS sistemine butun işlemleri yaptıktan sonra uygulamalara girebilen var mı?

Özellikle atık gönderebilen bugun içerisinde ?

Üyeler Görebilir
@dilek kaya elimde ornek olarak malesef yok. Firma sahibiyle beraber bulundugunuz ildeki notere gidip veriliyor. Durumunuzu anlattiginiz zaman onlar konu kismina yaziyorlar hangi konularda kullanmaniz gerektigi konusunda.

Üyeler Görebilir
@Sedat Güven

Denedim ve oldu :) ; çevre görevlisi belgemi henüz almadığım halde aynı zamanda şirketimin bana vekalet vermeden beni yetkili olarak ekledi ve ben kendi sistemimden bana gelen şirket yetkili isteğini kabul ettim.

Üyeler Görebilir
sistemde firma sahibi olarak görünen kişiler firma sahibi değilse bu durumda ne yapmak gerekir? yine aynı şekilde vekalet mi almak gerek noterden?

Üyeler Görebilir
@Tarık Can

firma yetkilisi önceki sistemde kayıtlı olan firma sahibi olmak zorunda mı? yoksa firmanın ortakları olduğundan ve bu isimler ticaret sicil gazetesinde yer aldığından onlardan herhangi birinin e-devleti üzerinden bu işlem yapılabilir mi?

Üyeler Görebilir
Sistemde ilk yetkili olarak girecek kişi eğer şu anda işletmede çalışmıyorsa ne yapılması gerekiyor ? Bir firmamda işletmeden ayrılmış fakat sistemden yeni yetkili girişi yapılmamış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...