Entegre Çevre Bilgi Sistemi Hakkında - Vol.1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üyeler Görebilir
Arkadaşlar merhaba,

Kısa zamanda örnek doküman hazırlamaya çalıştım. Ancak bu kadar oldu. Eksiklikler olabilir. Ama yine de yol göstereceğine inanıyorum. Herkese kolay gelsin.
İlk önce firma kaydı yapmanız aktarmayı onaylamanız gerekmektedir.
Akabinde tesis kaydı aktarmayı yapmanız gerekmektedir.
Anladığım kadarıyla :) il müdürlüğüne yine de onaya gitmesi gerekiyor. :)

Not: Opera tarayıcıyı kullanmanızı tavsiye ederim.

Uygulama Destek Hattı İletişim Bilgileri de ektedir. Bakanlığın yardımcı videosunu da ekledim.

İyi çalışmalar...

Ekli dosyalar

Yönetici tarafından son düzenlenen:
Üyeler Görebilir
GFB başvurusu aşamasında ek kapsamı silik görünüyor ve dolayısıyla kapsam seçimi yapamıyorum. il müdürlüğü uygunluk aşamasında sorun yaşamadım. uygunluk yazımı aldım ama gfb de sorun yaşıyorum. yeterlilikte falan sorun yok. ek kapsamı görünüyor. nedeni ne olabilir. yardımcı olursanız sevinirim.

Üyeler Görebilir
EKÖK sistemi ile ve Uygulaması ile ilgili bir yazı alan veyahut çalışma yapan var mıdır acaba ?
Bir de uygulama şu anda çalışmıyor sanırım daha önce kullanan var mıdır ?

Üyeler Görebilir
@Yasemin Kocabey
Yasemin Hanım, yönetmelik hala taslakta gözüküyor. Yani yasal mevzuata geçmeden neyin beyanını yaptıracaklar anlayamadım ama size gelen yazıyı bizlerle de paylaşabilir misiniz?

Üyeler Görebilir
Bende uygulama açılınca baktım.
Bir anket şeklinde düzenlenmiş ancak çok detaylı olduğu için firmada üretim anlamında tüm konulara vakıf olan bir kişiyle doldurulması gerekiyor.
Ben direk firmaya ilettim. Çevresel kısımlarda destek olacak şekilde onlardan doldurmasını istedim .
Gelen mailde 25 ocağa kadar doldurulması gerektiği için açıkçası bekleme yapmak hata olur diye düşünüyorum

Üyeler Görebilir
merhabalar firmalarımın bazılarında motat üzerinden beyan listesini tıkladığımda eski beyanları görünmüyor. Bu durumla karşılaşan varmıdır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...