Entegre Çevre Bilgi Sistemi Hakkında - Vol.1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üyeler Görebilir
Arkadaşlar merhaba,

Kısa zamanda örnek doküman hazırlamaya çalıştım. Ancak bu kadar oldu. Eksiklikler olabilir. Ama yine de yol göstereceğine inanıyorum. Herkese kolay gelsin.
İlk önce firma kaydı yapmanız aktarmayı onaylamanız gerekmektedir.
Akabinde tesis kaydı aktarmayı yapmanız gerekmektedir.
Anladığım kadarıyla :) il müdürlüğüne yine de onaya gitmesi gerekiyor. :)

Not: Opera tarayıcıyı kullanmanızı tavsiye ederim.

Uygulama Destek Hattı İletişim Bilgileri de ektedir. Bakanlığın yardımcı videosunu da ekledim.

İyi çalışmalar...

Ekli dosyalar

Yönetici tarafından son düzenlenen:
Üyeler Görebilir
Merhaba arkadaşlar tesisime entegre çevre bilgi sistemi üzerinden tesis eklemek istiyorum fakat ekteki gibi "sistemde kayıtlı kişi bilgisi bulunamadı" diye hata vermektedir. (Tesis yetkilisi çevre görevlisi değil.) Böyle bir hata ile karşılaşan var mı, varsa nasıl çözüm gerçekleşti.

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    38.2 KB · Görüntüleme: 40
Üyeler Görebilir
Günaydın,

Tesis yetkili eklemelerde eklenecek kişi EÇBS sistemine daha önce giriş yapmadı ise sistemde çıkmıyor.
Eklenecek kişi e-devlet kul. adı ve şifresi ile bir kez giriş yaparsa sorun ortadan kalkıyor.
İlk girişte doğrulama bilgileri de çıkabiliyor o aşamanın da tamamlanması gerekiyor.

Üyeler Görebilir
Başvuru dilekçesi cikiyo sistemden o bi türlü çıkmadı. Ama hallettim sonunda. Şuan yetkili olan kişinin hesabından girip yetkili değişikliği yapmaya çalıştığım için olmamış. Kendi e devlet şifremden girince halloldu. Teşekkür ederim herkese.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...