Entegre Çevre Bilgi Sistemi Hakkında - Vol.1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üyeler Görebilir
Arkadaşlar merhaba,

Kısa zamanda örnek doküman hazırlamaya çalıştım. Ancak bu kadar oldu. Eksiklikler olabilir. Ama yine de yol göstereceğine inanıyorum. Herkese kolay gelsin.
İlk önce firma kaydı yapmanız aktarmayı onaylamanız gerekmektedir.
Akabinde tesis kaydı aktarmayı yapmanız gerekmektedir.
Anladığım kadarıyla :) il müdürlüğüne yine de onaya gitmesi gerekiyor. :)

Not: Opera tarayıcıyı kullanmanızı tavsiye ederim.

Uygulama Destek Hattı İletişim Bilgileri de ektedir. Bakanlığın yardımcı videosunu da ekledim.

İyi çalışmalar...

Ekli dosyalar

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üyeler Görebilir
@Cem Yılmaz ama hala belge yükleyemiyorum. Mehmet beye sordum, firma yetkilisi olarak patron gözüküyor dedi ondan olabilir dedi. patronu tamamen silmeli miyim yani anlamadım. nasıl atama yapmalıyım ki?

Üyeler Görebilir
@cgdm Belgeyi nereye yüklemeye çalışıyorsunuz? Yeterlik uygulamasından mı, izin uygulamasından mı? Patronun hesabından bir kez Yeterlik Uygulamasına girmeniz mümkün müdür?

Üyeler Görebilir
@cgdm ilk olarak tesis yetkilisi olarak izin lisans uygulamasında evrak yükleyemezsiniz.Çevre görevlisi olarak atanmalısınız. Tesis yetkilisi olmanız çevre görevlisi işlemlerini yapabileceğiniz anlamına gelmez ne yazık ki. Tesis yetkilisi olarak motat,bekra,aat sistemi vs gibi uygulamalara girebilirsiniz.Şahıs uygulamalarında tesis ile ilgili işlem yapamazsınız.

Üyeler Görebilir
ünvan değişikliğine dair ticari sicil gazeteniz vardır diye düşünüyorum. Yeni yetkili kişinin imza yetkisinin yeni ünvana göre olmasında bir sakınca yok bence. yeni yetkilinin hesabına girin ve kayıtlı firmanın hesap yetkilisi olmak istiyorum seçeneğinden ilerleyin. Oraya da ticari sicil ve imza sirküleri yükleyin. İl çevreyle de görüşün onay versinler.

Üyeler Görebilir
@masaliş Aşağıdaki linkte de arkadaşlarımız aynı sorunu yaşamışlar kendiliğinden çözülmüş:

Link: çevre izin imza sorunu

Kişisel tavsiyem; Microsoft.NET Framework en güncel sürümü kurunuz. E-İmza uygulamanızın en güncel sürümünü ve driver'ını kurunuz. Java uygulamasının en güncel hâlini kurunuz. Tekrar denedikten sonra olmuyorsa, hangi marka Elektronik İmza kullanıyorsanız ilgili firmaya iletmeniz. Hiçbir şekilde çözülmezse bile, o firmanın destek ekibi çözecektir.

Üyeler Görebilir
@Cem Yılmaz elektronık ımza firmasıylada görüştüm bakanlığın yazılımıyla ilgili bizim yapabılecek birşeyimiz yok dediler ama dedıgınız gıbı bı de uygulamaların güncellerini kurayım. Çok teşekkür ederim

Üyeler Görebilir
@hakan çağlar merhaba hakan bey, sizde nasıl gözüküyor? Mehmet bey'e sordum ancak oda EÇBS kısmında yeterli bilgisinin olmadığını söyledi. tüm atamaları sildim ve tekrardan atama yaptım ancak değişen bir şey olmadı.

Üyeler Görebilir
Merhaba arkadaşlar. bir tıp merkezinin danışmanlığı yapmak için sözleşme yaptık. Bu tip merkezine danisman olarak çevre görevlisi atama zorunluluğu yok. Ama resmi yazışmalarini yapmak için tıp merkezi vekalet mi verecek yoksa yinede çevre görevlisi ataması mı yapılacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...