Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
entegre çevre bilgi sistemi elektronik imzalama yapamıyorum
Merhaba arkadaşlar, çevre görevlisi vize yenileme işlemi için e-imza ile belgemi onaylamak istiyorum ama sistemde hata veriyor. Böyle bir sıkıntı yaşayan var mı? Yardımcı olabilir misiniz? Görseli de ektedir.
EKlentilerin hepsini yüklediğinize emin olun. Ve farklı tarayıcılardan da denemeyi unutmayın.
Sorun devam ederse E imza sağlayıcınızdan teknik destek alabilirsiniz.
Eda Nur Göbekoğlu e- imzayı aldığınız firma yardımcı olacaktır , bilgisayarınızdaki güvenlik sisteminden kaynaklı onunla ilgili birkaç adım yaptırıyor , sonra imzalayabiliyorsunuz.
Eda Nur GöbekoğluTekrardan indirince sorun çözüldü mü acaba, bizde şuan çevre izin başvurusunda bulunduk ancak 4-5 gündür deniyoruz imzalama yapılamıyor. Eklentilerin hepsi ekli ancak imzalama yapılamıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.