Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
80'li yılların sonuna doğru TRT2 (o zamanki adıyla TV2) yeni yayın hayatına başladığı zamanlardı. Hafta sonları çıkardı bu dizi. Hatta Polis Akademisindeki zenci haytavır (Hightower) yan rolde oynardı burda. Dizinin adııı.. MAVİ YILDIRIM
90'lı yılların ortaları Güzel bir gençlik - komedi dizisiydi. Bu dizinin ardından İzdüşüm adlı yabancı müzik programını izlerdim, yabancı müzik diyince Popsaati hala devam ediyo mu Bu arada Dizinin Adı: Pota Altı (Hang Time )
Star1 yayın hayatına yeni başlamış, akşama doğru çıkan bir diziydi FLASH
@Yasemin Aslantürk
küçükken çizgi filmden sıkılır bunu açardım izlemezdim sadece ders çalışırken dinlerdim ah ah çoğu hayatta değil artık ekibin
belki ben tekrar bölümlerinide izliyor olabilirim 2000lerin başları gibiydi öğleye doğru.. yada sabah olan ikindi sıraları tekrar yayınlanıyordu o zamanda olabilir
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.