Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bi baktım da konuya neredeyse izlemediğim yok gibi aralarından
iyi bir şey olmasa da evet, aynen... bir yıl öncesine bile özlem duyabiliyoruz demek ki, diziler, filmler, olaylar değil de onları kıymetli yapan, izlediğimiz birlikte olduklarımız...
@Şeyma HUYUT
bence eski dizileri kıymetli yapan oturup ailecek rahatça izleyebilmemizdi, mesela ekmek teknesindeki samimiyet ordaki aile yaşantısı şimdi hangi dizide var. kendimi biranda 90 yaşında teyze gibi hissettim ya ama gerçekten tv'lerle yaşantımız gençlik çok değişiyor klasik olacak ama batının çok olumsuz yönlerini örnek alıyoruz.
@YunusTOPAL
nasıl duygulanırdım ilk kitabını okumuştum nasıl ağlamıştım anlatamam şimdi gördüm yine doldum çocukluğumda yatan bir sorunu yansıtıyor sanırım ama ne bulamadım
Eskileri özletenler utansın diyorum...:aglyrmngaa:
o zamanlar çok başkaydı..en önemlisi anne-babalarımızın kanatları altındaydık..böyle uzaklarda mıydık?
Zaten dizileri gördükçe hüzünleniyorum..ağlatıcaksınız beni
Şeyma HUYUT aiyyyyy inşallah çok teşekkür ederim..siz kavuşmuşsunuz gözünüz aydın Ahmet Yüksel zaman iyileştiren ilaçlardan değil ki..bağımlılık yapan, bazı şeylere alıştıran ilaçlardan..dost gibi görünen düşman o
piiissss ya
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.